Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος για το… μπαμ του καλοκαιριού - "Βουίζει" η πιάτσα για κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-13 19:57:00

Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος για το… μπαμ του καλοκαιριού - "Βουίζει" η πιάτσα για κορυφαίο όνομα!

του Νίκου Στεργίου
Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος για το… μπαμ του καλοκαιριού - "Βουίζει" η πιάτσα για κορυφαίο όνομα!

Έτοιμοι για τη μεταγραφή της χρονιάς, σεισμός σε όλη την Ευρώπη. Στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να φέρουν φέτος έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης στην Ελλάδα και τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα όνομα που θα κάνει πάταγο...

Οι κινήσεις των Κρίστιαν Γκάνεα και Γιούρι Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό, ήταν μόνο η αρχή των όσων θα επακολουθήσουν στο Τριφύλλι.

Και όσοι τυχόν δεν το έχουν αντιληφθεί, ο πρώην μπακ του Άρη έρχεται για να πάρει τη θέση του Χατζηθεοδωρίδη (απίστευτη αναβάθμιση) στο ρόστερ και ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ του ΠΑΣ ντύθηκε στα πράσινα για να παίξει στα ίσια τη θέση «1» με τον Μπρινιόλι.

Τα καλύτερα, όμως, είναι μπροστά για τον Παναθηναϊκό. Η πιάτσα έχει βουίξει, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος το έχει πάρει απόφαση να κάνει μία μεταγραφή-«βόμβα», που θα ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όσοι γνωρίζουν μάλιστα πράγματα και καταστάσεις, αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή θα θυμίζει άλλες εποχές. Σε ποια θέση θα γίνει το «μπαμ»; Στην επίθεση φυσικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα ονόματα και τα σενάρια που έχουν ακουστεί (σ.σ. πλην του Εστουπινιάν), δεν υπάρχει ούτε ένα για φορ. Η περίπτωση του βασικού στράικερ δουλεύεται σε βάθος στο παρασκήνιο. Κι αυτό, γιατί όταν μιλάς με μεγάλα ονόματα οι ισορροπίες είναι λεπτές. Το «deal» από το «no deal» απέχουν ελάχιστα.

Ασφαλώς, το μπάτζετ για τον βασικό επιθετικό θα είναι το μεγαλύτερο που θα δοθεί στο καλοκαιρινό παζάρι και το υψηλότερο που θα υπάρχει στην ομάδα. Επομένως, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο το... επταψήφιο νούμερο εν προκειμένω.

Μόνο τυχαία λοιπόν δεν κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες το όνομα του κορυφαίου Έντισον Καβάνι για το Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags