Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Βλέπουν... πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης - Σε ουδέτερο γήπεδο οι Κίτρινοι, στη Βουλγαρία ο Δικέφαλος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-15 14:28:00

Βλέπουν... πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης - Σε ουδέτερο γήπεδο οι Κίτρινοι, στη Βουλγαρία ο Δικέφαλος!

Sportdog Team
Βλέπουν... πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης - Σε ουδέτερο γήπεδο οι Κίτρινοι, στη Βουλγαρία ο Δικέφαλος!

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης έμαθαν… ευχάριστα νέα από τις κληρώσεις του στον β' προκριματικό του Europa Conference League.

Από τη Λευκορωσία ξεκινάει το εφετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς κληρώθηκαν με την Γκόμελ, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα δώσει εκτός έδρας την πρώτη αναμέτρηση στις 21 Ιουλίου, πιθανότατα σε ουδέτερο γήπεδο λόγω του πολέμου στην περιοχή, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 28/7 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του κληρώθηκε με τη Λέφσκι Σόφιας στον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στις 21 Ιουλίου στη Βουλγαρία και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28/7) στην Τούμπα.

Η επόμενη κλήρωση

Πριν από τα ματς όμως ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα γνωρίζουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Και αυτό γιατί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference θα γίνει στις 18 Ιουλίου. Εκεί θα μπουν τα ζευγάρια του ΠΑΟΚ και του Αρη με τις υποψήφιες αντιπάλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags