Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φτιάξτο μόνος σου»: Οι ομάδες της νέας Πρέμιερ Λιγκ
| 2022-06-17 04:33:00

«Φτιάξτο μόνος σου»: Οι ομάδες της νέας Πρέμιερ Λιγκ

Sportdog Team
«Φτιάξτο μόνος σου»: Οι ομάδες της νέας Πρέμιερ Λιγκ

Το μεταγραφικό παζάρι έχει κι επίσημα ανοίξει εν όψει της νέας σεζόν, με τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να χρειάζονται η καθεμιά την δικιά της «αναδόμηση».

Τι θα έκανες αν αποφάσιζες ο ίδιος τις μεταγραφές κάθε ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ για την σεζόν 2022/23; Θα μπορούσαν οι ποδοσφαιρικές σου γνώσεις και η εμπειρία σου στο… Football Manager να αλλάξουν την μοίρα των κορυφαίων αγγλικών συλλόγων ή έστω να βοηθήσουν στην επίτευξη των βασικών στόχων τους; Λαμβάνοντας υπόψιν τις μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια εικόνα του τι χρειάζεται καθεμιά από τις 20 ομάδες (με αντίστροφη βαθμολογική σειρά) του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο για να φανεί ανταγωνιστική!

Νότιγχαμ Φόρεστ

Ξεκινάμε από την ομάδα η οποία ανέβηκε τελευταία χρονικά στα «μεγάλα σαλόνια». Κερδίζοντας τη Χάντερσφιλντ με 1-0 στο τελικό του Γουέμπλεϊ, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε ένας «μπόνους» αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ, μέρος των οποίων προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της. Ο αναμορφωτής της, Στιβ Κούπερ, παραμένει στο πάγκο της κι αναμένεται να διατηρήσει την πιστή του στο 3-4-1-2, που από το πάτο τον οδήγησε στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Στόχος της φετινής σεζόν πρωτίστως η αποφυγή του υποβιβασμού, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελεί πρώτο φαβορί.

Τερματοφύλακες: Τη περσινή σεζόν τη τριάδα των γκολκίπερ αποτελούνταν από τους Σάμπα, Χόρβαθ και Σμιθ. Οι δύο πρώτοι απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν με αξιώσεις σε έναν σύλλογο τέτοιου επιπέδου, με τον Κονγκολέζο να αποδεικνύεται στο τέλος καθοριστικός για την άνοδο. Δυστυχώς προ ημερών ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει κι έτσι η Νότιγχαμ θα πρέπει να βγει στην αγορά για έναν τερματοφύλακα εγνωσμένης αξίας ο οποίος θα προσδώσει σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίδυμο με τον Χόρβαθ.

Αμυντικοί: Στο κέντρο της άμυνας, οι Γουόραλ, ΜακΚένα και Κουκ τράβηξαν το κουπί μέσα στο 2022 και δείχνουν έτοιμοι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους αναπληρωματικούς τους, καθώς πρόκειται για ρολίστες παίκτες, που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ειδικότερα και με την αποχώρηση του Φιγκεϊρέδο οι «Κόκκινοι» πρέπει να αναζητήσουν ένα στόπερ με εμπειρία από το υψηλό επίπεδο και κύριο προσόν του τη ταχύτητα ώστε να καλύψει μια αδυναμία, που επιδεικνύουν οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας. Όσον αφορά τα πλάγια μπακ οι Λόου και Σπενς ήταν δανεικοί και αποχώρησαν, με τον δεύτερο φυσικά να είναι από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής φετινής πορείας. Συνεπώς, εφόσον δεν μπορούν να επιστρέψουν, η ομάδα θα πρέπει να ψαχτεί στην αγορά ακόμα και για… τέσσερα φουλ-μπακ με έφεση στη ταχύτητα και τη δημιουργία, πέραν των αμυντικών καθηκόντων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags