Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Με… 5 εκατομμύρια ο Πούκι στον Ολυμπιακό - Μόνο για βασικός Γιαννούλης, μπερδεμένη κατάσταση"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 13:27:00

"Με… 5 εκατομμύρια ο Πούκι στον Ολυμπιακό - Μόνο για βασικός ο Γιαννούλης, μπερδεμένη κατάσταση"

του Γιώργου Κτενά
"Με… 5 εκατομμύρια ο Πούκι στον Ολυμπιακό - Μόνο για βασικός ο Γιαννούλης, μπερδεμένη κατάσταση"

Τα... ψώνια των Πειραιωτών από Αγγλία και τα σενάρια για τον Έλληνα μπακ. Πόσο πιθανό είναι να αποκτήσουν οι Ερυθρόλευκοι δύο παίκτες από τη Νόριτς; Τόσο ο Φιλανδός όσο και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη μεταγραφική τους λίστα και εξετάζονται, αν και είναι δύσκολες περιπτώσεις!

Ολυμπιακός: Το όνομα του διεθνή Φινλανδού επιθετικού Τέεμου Πούκι έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, καθώς ο  32χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τη Νόριτς αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να την ακολουθήσει στην Τσάμπιονσιπ.

Με την αγγλική ομάδα έχει 167 εμφανίσεις, 78 γκολ και 21 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει και από Μπρόντμπι, Σάλκε, Σέλτικ, Σεβίλλη Β’, Ελσίνκι και Κότκα, ενώ είναι διεθνής 104 φορές με την Φινλανδία και σκοράρει 35 γκολ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον πεπειραμένος επιθετικό.

"Ο καλύτερος παίκτης της Νόριτς - Όχι κάτω από 5 εκατ. - Βασικός στον Ολυμπιακό"

"Ο καλύτερος παίκτης της Νόριτς, είναι πάρα πολύ καλός και σε ώριμη ηλικία, θα ψάξει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Η συμφωνία του με τη Νόριτς λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά με βάση όσα βλέπω στην Αγγλία έχουν ενδιαφέρον για να τον κρατήσουν. Γενικά δεν βγαίνει κάποια ένδειξη ότι θέλει να φύγει, αλλά αν κάνουν ανανέωση και πάρουν λεφτά, δεν το αποκλείω", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για την τιμή του:

"Κοστολογημένα θα πρέπει να είναι στα 6-7 εκατ. αλλά δεν ξέρω αν αυτό το ποσό μπορεί να είναι βάση για κουβέντα στην ηλικία του και με έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου - Από το Δεκέμβρη μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Αλλά κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ δε νομίζω να πέσει η τιμή του".

Ποια είναι η αγωνιστική του αξία;

"Βασικός θα είναι αν έρθει, δεν ειναι για πάγκο αυτός ο παίκτης, έχει παίξει σε Ισπανία, Αγγλία, έχει ξεχωρίσει. Στην Ελλάδα θα κάνει τη διαφορά, για την Ευρώπη και με την Φινλανδία έχει δείξει ότι μπορεί να τα πάει καλά. Δεν βγάζει τραυματισμούς, παίζει σε έντονους ρυθμούς, είναι καλή λύση".

"Καλύτερος ο Αραμπί - Γιαννούλης αντι Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό"

Σε σχέση με τον Ελ Αραμπί;

"Ο Ελ Αραμπί είναι ένα επίπεδο πάνω, νομίζω ότι είναι πιο στόφα ως παίκτης. Ο Πούκι είναι ωραίος παίκτης περιοχής, έχει την αίσθηση του γκολ, τελειώματα, τον βοηθάει και η σωματοδομή του, είναι χρήσιμος, τον θέλεις, αλλά όχι καλύτερος από Ελ Αραμπί".

Τέλος, υπάρχει σενάριο που θέλει τον Γιαννούλη να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. θα μπορούσε να γίνει τέτοια μεταγραφή;

"Φέτος ο Γιαννούλης μπήκε στο καλούπι, σε σχέση με τον Τζόλη κιόλας, αλλά κάνει ένα ανακάτεμά τώρα η Νόριτς: Πήρε έναν-δύο παίκτες, ψάχνει να δώσει έναν-δύο παίκτες, είναι σε μια περίεργη φάση. Αν μείνει στη Νόριτς τώρα, θα είναι σίγουρα βασικός - Όπως ήταν και προς το τέλος της φετινής σεζόν. Πάντως αν ερχόταν στον Ολυμπιακό, εγώ θα ξεκινούσα τον Γιαννούλη στην 11άδα και όχι τον Ρέαμπτσιουκ, γιατί έχει περισσότερα προσόντα. Αλλά δεν μου προκύπτει ότι επιστρέφει στην Ελλάδα".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουντιαλικός εξτρέμ με κασέ 2.5 εκατ. για Ολυμπιακό - "Μάχη" με Φιορεντίνα - Φορ από τη σχολή Άγιαξ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags