Ο Μάνος Τσαλγατίδης, ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, μίλησε στον αέρα του OverFM για τις εξελίξεις στο γηπεδικό κομμάτι, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια της ομάδας.

Για το γήπεδο:

Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να μάθουμε νέες πληροφορίες σχετικά με τη «νέα Τούμπα».

Πληροφορίες όπως, η χωρητικότητα, πότε θα μπούνε οι εργολάβοι και πότε θα γκρεμιστεί η «Τούμπα». Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να φτιάξουν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει τελικούς μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Ιβάν Σαββίδης, θέλει ο «δικέφαλος του βορρά» να έχει το ωραιότερο γήπεδο στα Βαλκάνια.

Για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς:

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε με τον Μπότο. Οι Θεσσαλονικείς του έχουν κάνει πρόταση για συμβόλαιο 1+1 χρόνο, με μειωμένες απολαβές.

Ουσιαστικά το συμβόλαιο του, θα είναι για δεύτερο τερματοφύλακα. Όλα δείχνουν ότι θα αποδεχτεί την πρόταση και πως μέχρι αύριο το απόγευμα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Για τον Κοτάρσκι:

Καθυστερεί η υπόθεση του νεαρού τερματοφύλακα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί το deal.

Για τη θέση του εξτρέμ:

Παραμένει ψηλά στη λίστα ο Νάρεϊ. Υπάρχουν επαφές με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και φαίνεται πως η περίπτωση του θα κλείσει με θετικό πρόσημο.

Αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, παίζει στη γραμμή και αρέσκεται στο να δημιουργεί και όχι να σκοράρει.

Για τα στόπερ:

Ο ΠΑΟΚ αναζητά νέο στόπερ μετά την αποχώρηση του Κρέσπο. Ο Μπότο ίσως «σπάσει» την ιδεολογία του και κινηθεί για παίκτη που να είναι 27-28 ετών (θέλει να φέρει νεότερους ποδοσφαιριστές στην ομάδα).