Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα ονόματα των Ντένις Κουράτολο και Αλεσάντρο Ντεϊόλα στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-18 20:00:00

Ταλεντάρα της Ίντερ για Ολυμπιακό - "Πολυεργαλείο 2,5 εκατ. στα χαφ - Παίκτης για... Καραϊσκάκη"!

του Γιώργου Κτενά
Ταλεντάρα της Ίντερ για Ολυμπιακό - "Πολυεργαλείο 2,5 εκατ. στα χαφ - Παίκτης για... Καραϊσκάκη"!

Το... σαφάρι των Πειραιωτών στην Ιταλία και το γραφείο μάνατζερ Ραϊόλα. Το sportdog.gr παρουσιάζει τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν στην λίστα τους οι Ερυθρόλευκοι και θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα. Τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, η τιμή και οι λεπτομέρειες.

Ολυμπιακός: Τα ονόματα των Ντένις Κουράτολο, της Ίντερ, και Αλεσάντρο Ντεϊόλα, της Κάλιαρι, βρέθηκαν στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Γιάννη Γιαννούλα, που παρακολουθεί το ιταλικό ποδόσφαιρο για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες

"Ταλέντο και προοπτική ο Κουράτολο - Τον πιστεύουν πολύ στην Ίντερ - Κάτι δείχνει η Σασουόλο"

"Ο Ντενίς Kουράτολο είναι αρχηγός τής Ίντερ Primavera, αλλά έχει να παίξει από τα τέλη Φεβρουαρίου. Βρίσκεται στη λίστα και της Σασουόλο, μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά κυρίως είναι δεύτερος επιθετικός. Έχει αρχίσει βασικός σε 4 παιχνίδια της Ίντερ Primavera, ενώ έχει και δύο παρουσίες στην αποστολή της μεγάλης ομάδας εναντίον της Λατσιο και της Μίλαν, αλλά δεν είχε αγωνιστεί", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος γι τον 19χρονος κυνηγό και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Προφανώς είναι περίπτωση με ταλέντο και προοπτική, στην Ίντερ τον πιστεύουν πολύ, και το γεγονός ότι ακούστηκε το ενδιαφέρον της Σασουόλο, ομάδας που αναδεικνύει ταλέντα και μεταπωλεί πολύ ακριβά, κάτι δείχνει".

"2-2,5 εκατ. για Ντεϊόλα - Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να προσφέρει - Χαφ που σκοράρει"

Πλην του Κουράτολο, από την Ιταλία ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι εξετάζει και την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα.

"Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και αμυντικός χαφ μπροστά από την άμυνα, μπορεί να παίξει και εσωτερικός σε διάταξη στον άξονα. Φέτος έπαιξε ακόμα και ακραίος χαφ, αριστερά και δεξιά (κυρίως αριστερά, όμως, λόγω ποδιού) και είχε πολύ καλή χρονιά εκτελεστικά - Παρότι δεν είναι παίκτης που έχει συχνές προωθήσεις, έβαλε 4 γκολ με την Κάλιαρι. Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας παίκτης, αλλά είχε κάμποσους δανεισμούς στην καριέρα του".

Πόσα χρήματα μπορεί να χρειάζονται για να έρθει στην Ελλάδα;

"Έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το 2024, αλλά η ομάδα του έχει υποβιβαστεί και θεωρώ ότι η τιμή πώλησής του δεν θα είναι πάνω από τα 2-2,5 εκατ. ευρώ".

"Στο γραφείο του Ραϊόλα - Ταιριάζει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Παθιάζεται με την εξέδρα"

Ο Τύπος αναφέρει ότι είναι αντι-Καμαρά - Μπορεί να πάρει τη θέση του αν αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Λιμάνι;

"Δεν έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Μαντί, για να πούμε ότι είναι αντι-Καμαρά, αλλά είναι εργαλείο που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις".

Το περασμένο καλοκαίρι η περίπτωσή του είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ. Σε ποια από τις δύο ομάδες θεωρείς ότι θα ταίριαζε καλύτερα;

"Θα ταίριαζε και στις δύο ομάδες, αλλά αν έρθει στην Ελλάδα θα είναι πρώτη χρονιά που θα θα φύγει από Ιταλία, στα 27 του χρόνια, άρα θα πρέπει να έχει κάποιο διάστημα προσαρμογής. Ο Ντεϊόλα, επίσης, είναι στο γραφείο του Ραϊόλα κι αυτό μπορεί να μετράει στις μεταγραφές".

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για την περίπτωσή του;

"Είναι παίκτης εξέδρας, από την άποψη ότι έχει επαφή με τους οπαδούς (ειδικά εντός έδρας) παθιαζόταν με τον κόσμο, έδινε συνθήματα στην εξέδρα - Άρα μπορεί να κολλήσει είτε σε Ολυμπιακό είτε σε ΠΑΟΚ, που έχουν καυτές έδρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει δυνατή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Για Μόντσα λόγω Μοντεστό Έλληνας που "έκοψε" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags