Facebook Pixel ΑΕΚ: Έξαλλοι με Κριχόβιακ και σφοδρή επίθεση - "Έίναι ένα τίποτα - Τα τρία εκατ. θα τον βοηθήσουν να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-19 16:36:00

Έξαλλοι με Κριχόβιακ και σφοδρή επίθεση - "Έίναι ένα τίποτα - Τα τρία εκατ. θα τον βοηθήσουν να..."

Sportdog Team
Έξαλλοι με Κριχόβιακ και σφοδρή επίθεση - "Έίναι ένα τίποτα - Τα τρία εκατ. θα τον βοηθήσουν να..."

Ο Πολωνός πρώην άσος της ΑΕΚ γυρίζει στην Κράσνονταρ, αλλά οι Ρώσοι δεν είδαν με καλό μάτι την απόφασή του.

ΑΕΚ: Ρωσικά ΜΜΕ αλλά και ο γνωστός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, επιτέθηκαν στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Παρά το γεγονός ότι ο Πολωνός επιστρέφει στην Κράσνονταρ, οι Ρώσοι δεν έχουν ξεχάσει την απόφασή του να φύγει για την ΑΕΚ όταν ξέσπασε ο πόλεμος με την Ουκρανία.

Η ιστοσελίδα «football24.ru» αναφέρει πως «ο Κριχόβιακ έδωσε μερικές δυνατές συνεντεύξεις, υποστηρίζοντας ότι απλά δεν μπορεί να παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα, αργότερα πήγε στην Ελλάδα και τώρα θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στις νέες πραγματικότητες του πρωταθλήματος μας» και καταλήγοντας επισημαίνει ειρωνικά: «Τα τρία εκατομμύρια ευρώ που κερδίζει κάθε χρόνο θα βοηθήσουν τον Πολωνό να αντιμετωπίσει την ψυχική του αγωνία». 

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Κριχόβιακ δέχθηκε επίθεση από τον διάσημο μάνατζερ, Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος μίλησε στο «sportdaily.ru».

«Μπορεί, πλέον, ένας ποδοσφαιριστής από τη Ρωσία να πάει σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης; Ας μην συνδυάζουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίσουν για αυτά», είπε ο Σέλουκ και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κριχόβιακ.

«Υπάρχει ένα καλό παράδειγμα, ο Κριχόβιακ. Όταν ένιωσε πίεση, έφυγε. Όταν δεν τον χρειάζεται κανείς, γύρισε... Σαν τσαντισμένο κανίς.  Επέστρεψε γιατί δεν τον πληρώνει άλλος και ως ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για ξένο μπακ-εξτρέμ - Στα "ραντάρ" και της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags