Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι τους ξέρανε ο Μαρινάκης - Η μεγαλύτερη προμήθεια του Μελισσανίδη - Δουλειά με ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-19 17:04:00

Έτσι τους ξέρανε ο Μαρινάκης - Η μεγαλύτερη προμήθεια του Μελισσανίδη - Δουλειά με ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Έτσι τους ξέρανε ο Μαρινάκης - Η μεγαλύτερη προμήθεια του Μελισσανίδη - Δουλειά με ΠΑΟΚ!

Έπαιξε πάλι μπάλα με μεγαλοατζέντηδες, εκεί που... μιλάει το χρήμα - Ο Μαρινάκης με Βρσαλικο "ξέρανε" τους ανταγωνιστές βάζοντας τους και στην...πρίζα - Ποιοί είναι οι... φοβεροί Λέμιτς, ο σημαντικός ρόλος του Μιγιάτοβιτς, τα δυο τζετ και ο... Μόντριτς.

Ολυμπιακός: Με Σίμε Βρσάλικο υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία, περιμένουμε την ανακοίνωση της μεταγραφής του 30χρονου εν ενεργεία  διεθνή Κροάτη δεξιού μπάκ με τις 100 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης (παρεμπιπτόντως ο Σιμεόνε τον είχε βάλει και δεξί στόπερ σε 3άδα στην άμυνα). 

 

Ο Βρσάλικο είναι, λοιπόν, ο δεξιός μπακ που αποκάλυψε/φωτογράφησε η στήλη  αργά το βράδυ της Παρασκευής εδώ στο "Sportdog" ως εξής: "το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί, μιλάμε για πολύ δυνατή περίπτωση απο τοπ πρωτάθλημα, δύσκολη βέβαια αλλά που όλοι θέλουν να γίνει, έχει προχωρήσει κι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη"! Λίγες ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός και όχι η πλευρά του άσου ή από Ισπανία μεριά (έχει σημασία αυτό),  επιβεβαίωνε και έδινε το όνομα του Κροάτη παικταρά!

 

Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφική επιτυχία, από όποια πλευρά και να πιάσεις την περίπτωση του Βράσλικο, με τα 5.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία. 

 

Για μια ακόμη φορά η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού "παίζει" μπάλα - όπως μόνο αυτή ξέρει τόσο καλά απο την Ελλάδα -με πολύ δυνατούς παγκοσμίως μεγαλοατζέντηδες, που για να dealάρεις μαζί τους πρέπει να... μιλήσει το χρήμα. Γιατί τα αδέρφια Λέμιτς από την Βοσνία, ο Βλάντο και ο Ζόραν, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει συνεταίροι με μια εταιρία κολοσσό απο την Λατινική Αμερική ενώ έχουν Γραφεία και στην Ισπανία και στην Σουηδία, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν στο χώρο των agents. Με δυο ιδιωτικά αεροπλάνα για τις μετακινήσεις τους κι αφανή συνεργάτη τους τον μεγάλο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και πιο επιφανή πελάτη τους τον Λούκα Μόντριτς που έδωσαν (κυριολεκτικά) μάχη για να τον πάρουν!!



 

Απο εκεί και πέρα είναι και το... ηχηρό μήνυμα που στέλνει στους ανταγωνιστές του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την συγκεκριμένη κίνηση του. Οταν ο ένας (ΠΑΟ) κλείνει ελεύθερους όπως οι Λοντίγκιν/Γκανέα και δεν μπορεί οικονομικά να "καθαρίσει"  αλλά παζαρεύει του "υπερπολύτιμου" (στο αγωνιστικό πλάνο Γιοβάνοβιτς) μέσου Γκατσίνοβιτς... Ο άλλος (ΠΑΟΚ) πάει προς το παρόν σε μοντέλο Μπότο, με αγορές νεαρών/ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με μεταπωλητική αξία που κακά τα ψέμματα δεν μπορούν να στηρίξουν πρωταθληματική πορεία (για αυτό και δεν είναι τόσο... χαρούμενος ο Λουτσέσκου, όπως δήλωσε στην πατρίδα του)... Και η τρίτη (ΑΕΚ) "ψαχνεται" για το πως θα βρει άκρη προκειμένου να ικανοποιήσει τα μεταγραφικά θέλω του κόουτς Αλμέιδα με "'λάτιν"παίκτες που μόνο ως δανεικοί μπορούν να έρθουν Ελλάδα, ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Βρσαλικο και... πάρτους όλους κάτω. 

 

Εκεί ακριβώς που είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά στον Οργανισμό Ολυμπιακό με τις ξαφνικές αποχωρήσεις Μοντεστό/Σουλούκου, την γκρίνια για Μαρτίνς, την "Φορτουνιάδα" που προέκυψε λόγω του "κοψίματος" του, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που καλλιεργήθηκε πως το αφεντικό έχει ...τρελαθεί με την Νότιγχαμ και την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ κλπ, κλπ η "απάντηση" ήταν... Βρσάλικο! Και λογικά έπεται και συνέχεια, με εξτρεμ και κεντρικό χαφ...

 

Για να επιστρέψω στο μανατζερικό υπόβαθρο της εν δυνάμει πρώτης μεταγραφής του Ολυμπιακού. Οι Λέμιτς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με τον Φράνκ Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ και έκαναν δουλειά με τον Μελισσανίδη, απο τον οποίο φέρεται να πήραν την μεγαλύτερη προμήθεια που έχει δώσει σε ατζέντηδες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ (είναι σφικτός σε κάτι τέτοια).

Ο μανατζερικός μύθος μιλάει για 400.000 ευρώ προμήθεια στους Λέμιτς, που πλήρωσε ο "τίγρης" για τον δανεισμό του Μπογιέ (ανεξάρτητα από το loan fee). Το ίδιο καλοκαίρι οι Λέμιτς είχαν "καθαρίσει" για να ερχόταν και ο μέσος Γιάγιαλο απο την Παλέρμο αλλά τον έκοψαν οι Ουζουνίδης/Κόλα για χάρη του...Άλεφ!!

 

ΥΓ. Η στήλη σε ανύποπτο χρόνο, πριν απο περίπου 3,5 μήνες είχε γράψει πως ο Ολυμπιακός ενόψει καλοκαιριού εξέταζε και θα πάλευε την περίπτωση του Νεμάνια Μάτιτς! Τελικά ο διεθνής Σέρβος μέσος κατέληξε στην Ρόμα του μέντορα του κόουτς Μουρίνιο. Ο Μάτιτς βέβαια είναι πελάτης - αγαπημένο παιδί των Λέμιτς! Δηλαδή "ομόσταβλος" του Βρσάλικο που έρχεται  τώρα στον Ολυμπιακό. Για να αντιληφθείτε πως "κτίζονται" σχέσεις με μεγαλοατζέντηδες (στην προκειμένη περίπτωση τα δυο αδέρφια και τον Μιγιάτοβιτς) και πως μπορεί το ένα (που δεν έκατσε), να φέρει το άλλο (που θα κάτσει).Χαίρεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για ξένο μπακ-εξτρέμ - Στα "ραντάρ" και της ΑΕΚ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags