Facebook Pixel Απίθανη εξέλιξη: Αντί για... επιστροφή στον ΠΑΟΚ, κλείνει σε ομάδα της Ινδονησίας!
| 2022-06-19 18:00:00

Απίθανη εξέλιξη: Αντί για... επιστροφή στον ΠΑΟΚ, κλείνει σε ομάδα της Ινδονησίας!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη: Αντί για... επιστροφή στον ΠΑΟΚ, κλείνει σε ομάδα της Ινδονησίας!

Έπαιξε δυνατά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ του Δικεφάλου του Βορρά, όμως δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλα δείχνουν ότι καταλήγει σε παντελώς άσημη ομάδα στην ασιατική χώρα.
 

ΠΑΟΚ: Ο Μάικλ Κρμέντσικ φέρεται έτοιμος να κλείσει μεταγραφή σε ομάδα της Ινδονησίας!

Ο Τσέχος επιθετικός πόσταρε μια φωτογραφία στο αεροπλάνο με την οικογένειά του και τα ΜΜΕ του Βελγίου αποκαλύπτουν πως προορισμός του είναι η Ινδονησία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Τζακάρτα.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Λύση συνεργασίας Κρμέντσικ- Κλαμπ Μπριζ, μπαίνει στο αεροπλάνο», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η βέλγικη ομάδα πρόκειται να αφήσει τον Τσέχο άσο να φύγει απ' την ομάδα και όπως όλα δείχνουν να μετακομίζει στην Ινδονησία. Νωρίτερα είχε μαθευτεί ότι η Μπριζ ψάχνει λύση για τον Κρμέντσικ, ο οποίος βρισκόταν υπό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της Νυρεμβέργης, μεταξύ άλλων, αλλά ο προορισμός απ' ότι φαίνεται είναι η Τζακάρτα. Ο Κρμέντσικ επισκέφτηκε ήδη την ασιατική χώρα και δημοσίευσε φωτογραφίες απ' την διαμονή του εκεί. Η Περσίτζα Τζακάρτα φαίνεται πως θα τον κάνει κάτοικο Ινδονησίας».

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags