Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος: Κροτίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Χρωστάνε λεφτά από το 2018 στον Μάνταλο - 400 χιλιάδες ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-19 19:38:00

Κροτίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Χρωστάνε λεφτά από το 2018 στον Μάνταλο - 400 χιλιάδες ευρώ

Κροτίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Χρωστάνε λεφτά από το 2018 στον Μάνταλο - 400 χιλιάδες ευρώ

Τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του sportdog για τον διεθνή Έλληνα άσο της ΑΕΚ είναι αξιοπρόσεκτη!

Πέτρος Μάνταλος: Πριν από λίγες ημέρες η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για να να ενημερώσει το ευρύ κοινό πως ξεκινάει την αποπληρωμή σε οφειλές Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών. Η οποία φτάνει τις 400 χιλ. ευρώ.

Θυμηθείτε τη σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκίνησε σήμερα την διαδικασία για την αποπληρωμή οφειλομένων προς τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Η αποπληρωμή αφορά σε παλαιότερες και τρέχουσες οφειλές στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα».

To sportdog.gr γνωρίζει μερικές ακόμη... λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η αλήθεια είναι πως όντως οι παλαιότερες διοικήσεις της ΕΠΟ χρωστούσαν λεφτά σε παίκτες που είτε έχουν αποσυρθεί είτε έχουν σταματήσει να καλούνται σε υποχρεώσεις της Γαλανόλευκης από το 2015! Από τότε μάλιστα έχουν περάσει από τον πάγκο της προπονητές όπως ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο Μίκαελ Σκίμπε, ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά και ο Τζον Φαν Σχιπ.

 

 

Μάλιστα, μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Πέτρου Μάνταλου, στον οποίο οφείλουν λεφτά από το 2018. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντινίδης το είχε τονίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και στο παρελθόν, ωστόσο τότε οι προσπάθειες του είχαν πέσει στο κενό.

 

Από εκεί και πέρα, για όσους δεν το γνωρίζουν, η αμοιβή του κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή για κάθε μήνα που βρίσκεται στην Εθνική ομάδα ορίζεται στα 2.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι τα οφειλόμενα στον Πέτρο Μάνταλο ξεπερνούσαν τις 20 χιλ. ευρώ.

 

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει τον δρόμο του, ενώ βελτίωση υπάρχει και στο αγωνιστικό σκέλος από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Γκουστάβο Πογέτ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για ξένο μπακ-εξτρέμ - Στα "ραντάρ" και της ΑΕΚ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags