Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή-βατόμουρο σε Ολυμπιακό - Αποτυχία που κόστισε 1.5 εκατ. - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-20 16:00:00

Μεταγραφή-βατόμουρο σε Ολυμπιακό - Αποτυχία που κόστισε 1.5 εκατ. - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή-βατόμουρο σε Ολυμπιακό - Αποτυχία που κόστισε 1.5 εκατ. - Δεν τον θέλει ο Μαρτίνς!

Ψάχνει ήδη ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γυρίζει στην πρώην! Ποιος είναι ο ξένος άσος που δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή, οι δανεισμοί του και η απόφαση για πώληση...

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν είναι ήδη σαρωτικές σε επίπεδο οργανογράμματος, το ίδιο όμως αναμένεται να συμβεί και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι μεταγραφές του περσινού καλοκαιριού που αποδείχθηκαν αποτυχημένες, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ένα από τα "βαρίδια" στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι ξεκάθαρα ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, μιας και είναι δεδομένο πως ο Σέρβος δεν υπολογίζεται. Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης θεωρείται "τελειωμένος" εδώ και μήνες, οι Πειραιώτες δεν βρήκαν ομάδα για να τον παραχωρήσουν τον περασμένο Ιανουάριο και έτσι η αποχώρησή του πήρε... αναβολή για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μάρκοβιτς έχει δείξει ενδιαφέρον η πρώην ομάδα του, Παρτιζάν Βελιγραδίου. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σέρβο αμυντικό από την Παρτιζάν αντί 1.500.000 ευρώ το 2019 και εν συνεχεία τον παραχώρησε στην ίδια ομάδα ως δανεικό τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Μάρκοβιτς έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη δεύτερη θητεία του στο Βελιγράδι και δείχνει να του πηγαίνει το γνώριμο περιβάλλον της Παρτιζάν, αφού είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου. Συνεπώς μια πώληση του νεαρού στόπερ στην πρώην ομάδα του θα ήταν ιδανικό σενάριο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Πάντως, αν και το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, οφείλουμε να τονίσουμε πως η Παρτιζάν δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη πρόταση για τον Μάρκοβιτς, άρα επ' ουδενί το θέμα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα ως ανενεργό μέλος ο Μάρκοβιτς για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο δεν υφίσταται. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν λύση για τον Σέρβο και ιδανικά θα ήθελαν να τον πουλήσουν, με τον εκ νέου δανεισμό του να θεωρείται η έσχατη λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 3,7 εκατ. Μοντέστο στον Ολυμπιακό - "Συμβιβασμός" Αλμέιδα με Μάνταλο; - Όρος Καρυπίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags