Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φουλάρει" για τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Τι παίκτες "κλείνει" ο Μπότο - Με ποιον συμφώνησε!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-21 10:14:00

"Φουλάρει" για τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Τι παίκτες "κλείνει" ο Μπότο - Με ποιον συμφώνησε!

Sportdog Team
"Φουλάρει" για τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Τι παίκτες "κλείνει" ο Μπότο - Με ποιον συμφώνησε!

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου προσπαθεί να έχει ολοκληρώσει όσες περισσότερες κινήσεις μπορεί εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Δικέφαλο, που έχει αποκτήσει ήδη τους Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νέσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Νικολάς Κουαλιάτα.

Πλέον, ο Ζοσέ Μπότο "φουλάρει" για την μεταγραφή ακόμα τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα ενός κεντρικού αμυντικού και δύο ακραίων, οι οποίοι αποτελούν προτεραιότητα στο μεταγραφικό παζάρι για τον ΠΑΟΚ.

Στόχος του Πορτογάλου είναι μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (σε μία εβδομάδα από τώρα) ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει για την Ολλανδία με το 90% του ρόστερ της νέας σεζόν, αφήνοντας μία-δύο προσθήκες στη συνέχεια, κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Φυσικά, στη λίστα του Μπότο βρίσκονται και Έλληνες που μπορούν να βοηθήσουν στην ελληνοποίηση του ρόστερ, όπως ο Γιάννης Κάργας για τον οποίο συμφώνησαν οι Θεσσαλονικείς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει τη θέση στο κέντρο της άμυνας.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags