Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βούιξε η πιάτσα για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθούν" στη Θεσσαλονίκη - Έκπληξη με Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-21 20:00:00

Βούιξε η πιάτσα για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθούν" στη Θεσσαλονίκη - Έκπληξη με Παναθηναϊκό!

Βούιξε η πιάτσα για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθούν" στη Θεσσαλονίκη - Έκπληξη με Παναθηναϊκό!

Με βήμα ταχύ προετοιμάζονται οι περισσότερες ομάδες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ για όσους θέλουν να πρωταγωνιστήσουν!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι ομάδες της Super League που ξεκινούν προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι σιγά σιγά ξεκινάμε και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, για την οποία απομένουν λιγότερο από δύο μήνες.

Όπως είναι λογικό οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή της χώρας και υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία. Καταρχάς το ακλόνητο φαβορί για δεύτερη σερί χρονιά είναι ο Ολυμπιακός, μιας και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει ανοίξει σε αποδόσεις κάτω από το 1.60 και αυτή τη στιγμή κυμαίνεται μεταξύ 1.45 και 1.50. Από εκεί και πέρα την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ωστόσο έχουν ανοδική πορεία στις αποδόσεις και οι δύο.

Παρότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ανοίξει κοντά στο 4.50, πλέον έχεουνπαγιοποιηθεί στο 5, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 7.50. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει δύο πτώσεις στις αποδόσεις του, μιας και το αρχικό 20.00 για τους κυπελλούχους Ελλάδος ήταν αρκετά μεγάλο, με αποτέλεσμα αρχικά να πέσουν στο 14.00 και πλέον να βρίσκονται στο 12.00. Κοινώς έχουν πέσει σχεδόν στο μισό.

Την πρώτη πεντάδα, όπως είναι λογικό, συμπληρώνει ο Άρης, ο οποίος δίνεται στο 75.00, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες ξεκινούν από το 2.000!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ουσιαστική διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι το ζευγάρι Παναθηναϊκός - Άρης, μιας και πέρυσι ήταν αντίστροφα τα πράγματα. Παρόλα αυτά το κύπελλο που κατέκτησε το Τριφύλλι και η αισιοδοξία που υπάρχει για τη διατήρηση του βασικού του κορμού έχει ανατρέψει τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-βόμβα μπαίνει σε Πανιώνιο - "Όχι" Αλμέιδα για διεθνή Έλληνα - Πρόταση "Κάρυ" σε στόχο ΠΑΟ-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags