Facebook Pixel ΑΕΚ - Νόρντιν Άμραμπατ: Συνεχίζεται ο "πόλεμος"! Δυναμικό come back για τον Μαροκινό
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-21 20:56:00

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για Άμραμπατ! Δυναμικό come back για τον Μαροκινό

Sportdog Team
Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για Άμραμπατ! Δυναμικό come back για τον Μαροκινό

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού στον διεθνή Τύπο συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του

ΑΕΚ - Νόρντιν Άμραμπατ: Συνεχίζεται ο "πόλεμος"! Δυναμικό come back για τον Μαροκινό - Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού στον διεθνή Τύπο συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του

Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, την ώρα που τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει πληροφορίες, ότι η Ένωση προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον Μαροκινό, παρότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, με όρο να πάει μόνο στην Ολλανδία, λόγω του οικογενειακού θέματος που έχει προκύψει.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, αφού στον διεθνή Τύπο συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαροκινός. Όπως αναφέρεται στη Σαουδική Αραβία, η Άμπχα FC επανήλθε για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί στη χώρα με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «africafootunited» υποστηρίζεται πως οι ιθύνοντες της ομάδας τον θέλουν και τονίζεται πως ο Άμραμπατ θα αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει τις επόμενες μέρες.

Μέλλει να δούμε ποιό θα είναι το μέλλον του Μαροκινού, ο οποίος φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ έπαιξε 31 ματς, σκόραρε 6 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ποδοσφαιριστής περνάει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στο Μαρόκο. Ο παίκτης της ΑΕΚ ταξίδεψε οδικώς μαζί με τον αδερφό του, Σοφιάν, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, στην πατρίδα τους. Σύμφωνα με μαροκινό δημοσίευμα, αμφότεροι περάσαν το λιμάνι της Ταγγέρης την Κυριακή και περάσουν τις διακοπές τους στις ρίζες τους. Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι τις 16 Ιουλίου που είναι η πρώτη της ομάδας, ο 35χρονος επιθετικός της ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags