Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με τον Γιώργο Αθανασιάδη, και μάλιστα με τη "σφραγίδα" του Ματίας Αλμέιδα.
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 14:00:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ με τον "τελειωμένο" - Τον κρατάει ο Αλμέιδα - Τεράστια κόντρα για την 11άδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ με τον "τελειωμένο" - Τον κρατάει ο Αλμέιδα - Τεράστια κόντρα για την 11άδα!

Μπορεί στην Ένωση να έχουν αποφασίσει να έχουν δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν υπάρχουν δύο ισάξιοι παίκτες η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα για το αν και ποιος θα παίζει!

ΑΕΚ: Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην Ένωση με τον Γιώργο Αθανασιάδη, και μάλιστα με τη "σφραγίδα" του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός... μελέτησε την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει την απόφαση να τον κρατήσει στο ρόστερ ώστε να συμπληρώσει ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό δίδυμο τερματοφυλάκων. Μαζί με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος φυσικά μπαίνει στη νέα σεζόν ως ο πρώτος στην ιεραρχία.

Η ανατροπή στην υπόθεση έγκειται στο ότι τους προηγούμενους μήνες ο Αθανασιάδης θεωρήθηκε "τελειωμένος", καθώς υπήρχε η αίσθηση πως οι Κιτρινόμαυροι δεν τον υπολόγιζαν αγωνιστικά και θα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν το "μπαμ" που έκανε στο περυσινό Champions League (σ.σ. με τη φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ) προκειμένου να τον πουλήσουν.

Πάντως, αν όντως ο διεθνής γκολκίπερ επιστρέψει στον Δικέφαλο και αποδειχθεί χρήσιμος για την ομάδα, θα πρόκειται για μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο τον παίκτη. Θυμίζουμε άλλωστε ότι έφυγε ως δανεικός στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας μετά από μια μέτρια παρουσία στην ΑΕΚ και έπειτα από αρκετά λάθη που κόστισαν στην ομάδα, θέτοντάς τον αυτόματα σε καθεστώς αμφισβήτησης.

Ούτε ο πιο "ψαγμένος" οπαδός της Ένωσης δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε, με τον Αθανασιάδη να γράφει ιστορία στους ομίλους του Champions League ως βασικός στην εντυπωσιακή πορεία της Σέριφ. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την πιο λαμπρή στιγμή της καριέρας του, όταν η Σέριφ έκανε το... θαύμα μέσα στο Μπερναμπέου και νίκησε 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να αναδεικνύεται MPV της αναμέτρησης.

Εντούτοις, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα ανατροπή στην υπόθεση, αφού η παραμονή του Αθανασιάδη στην ΑΕΚ εξαρτάται από τη θέληση του ίδιου, όχι μόνο της ομάδας. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, έτσι ο Δικέφαλος πρέπει ή να τον ανανεώσει ή να τον πουλήσει φέτος, ειδάλλως ρισκάρει να τον χάσει ως ελεύθερο στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας άσος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, μιας και στο μυαλό του υπάρχει ακόμα η προοπτική του εξωτερικού. Εξάλλου γνωρίζει πως οι μετοχές του είναι αισθητά ανεβασμένες, συνεπώς μπορεί να βρει εύκολα ομάδα που θα τον υπολογίζει για βασικό, αντί να "μπλέξει" στον ανταγωνισμό με τον Στάνκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό κράξιμο Ραπτόπουλου στην ΑΕΚ - "Καλύτερη κερκίδα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα - Κόμπλεξ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags