Facebook Pixel Κυνηγός με 1,5 εκατ. συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ - Αυτόν έχει "δέσει" η ομάδα του - Ξηλώνεται με 2 εκατ. ο Σαββίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 18:06:00

Φορ με 1,5 εκατ. συμβόλαιο σε ΠΑΟΚ- Αυτόν έχει "δέσει" η ομάδα του- Ξηλώνεται με 2 εκατ. ο Σαββίδης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φορ με 1,5 εκατ. συμβόλαιο σε ΠΑΟΚ- Αυτόν έχει "δέσει" η ομάδα του- Ξηλώνεται με 2 εκατ. ο Σαββίδης

Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Δικέφαλου, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται.

ΠΑΟΚ: Τέλη Ιουλίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ιβάν Νάσμπεργκ με την Βαλερένγκα και, παρά το γεγονός ότι υπάρχει συμφωνία με τον Δικέφαλο, δεν τον αφήνουν να φύγει και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα παίζει με την ομάδα του κανονικά, κι εδώ έχει ενδιαφ΄ρον να δούμε σε ποια κατάσταση θα έρθει στον Δικέφαλο.

Γιατί αν, τελικά, έχει από φουλ σεζόν και έχει χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ (θα χρειαστεί λίγες μέρες για να ξεκουραστεί και να κάνεις διακοπές, άρα θα είναι διαθέσιμος από τα μέσα Αυγούστου), θα χρειαστεί ειδική διαχείριση στο πρώτο μέρος της σεζόν.


Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που πλην του Νάσμπεργκ (και του Κάργα) θα έρθει ένας ακόμα στόπερ επιπέδου, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σε άλλον χρόνο. Ώστε μαζί με τον Ίνγκασον και τον Μιχάι (-που πιθανότατα όμως θα αποχωρήσει στη διάρκεια του καλοκαιριού), να συνθέσουν το τιμ των στόπερ του Δικέφαλου.

Ο σύλλογος, άλλωστε, προετοιμάζεται για να παραχωρήσει τον Τσόλακ με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ (ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρέιντζερς), και στη θέση του να έρθει ένας επιθετικός με άλλα στοιχεία - Να είναι περισσότερο περιφερειακός δηλαδή, ώστε να μπορεί να σταθεί και μαζί με τον Ολιβέιρα στην 11άδα.

Τέλος, για τον Νάρεϊ υπάρχει η αισιοδοξία ότι με ένα ποσό λίγο κάτω από τα δύο εκατ. ευρώ θα υπάρξει συμφωνία με την Φορτούνα, ενώ πάντα υπάρχει στο πλάνο και ο Κεϊτά της Κάλιαρι, που όμως έχει 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιο κασέ και παρότι στον Δικ΄φαλο τον θέλουν πολύ, θα κάνουν υπομονή για λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι ώστε να ασχοληθούν ξανά με την περίπτωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ - Τον στέλνει πάγκο ο Λουτσέσκου - 2,5 εκατ. ο Μαρινάκης για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags