Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Σιγουριά ότι ο Καμαρά θα γίνει Ερυθρόλευκος...
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-24 12:30:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Καμαρά στον Ολυμπιακό - Αυτούς θέλει αντάλλαγμα ο Άρης - Επιστρέφει Φούλαμ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις με Καμαρά στον Ολυμπιακό - Αυτούς θέλει αντάλλαγμα ο Άρης - Επιστρέφει Φούλαμ;

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους γύρω από το θέμα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία ότι ο άσος του Άρη θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός - Άρης: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τη μεταγραφή τού Καμαρά στο Λιμάνι, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν αξιολογήσει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να του δώσει τις λύσεις που θέλει στην επιθετική του γραμμή.

Πολύ περισσότερο χθες φάνηκε ότι η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει και, μάλιστα, πολύ άμεσα, δεδομένου ότι υπήρξε πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη για πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ προς τον Άρη, συν την παραχώρηση του Λοβέρα στους Κίτρινους.

Μόνο που από τον Ολυμπιακό κατεβάζουν τους τόνους και, αν μη τι άλλο, λένε ότι σε πρώτη φάση δεν ισχύει η πρόταση των 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, στη συμφωνία που είχε κάνει η ομάδα τής Θεσσαλονίκης με τη Φούλαμ, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής τού παίκτη στην αγγλική ομάδα αν η τελευταία το αποφασίσει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Δηλαδή μέχρι αύριο!

Αυτός ήταν και ο λόγος που, τόσο καιρό Ολυμπιακός και Άρης δεν είχαν προχωρήσει περισσότερο τις επαφές τους! Μάλιστα, από τους Πειραιώτες προκύπτει ότι οι Κίτρινοι είναι που ζήτησαν να πάρουν τον Λοβέρα στο ρόστερ τους, καθώς είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει τις ίδιες ανάγκες στην 11άδα και στο Λιμάνι δεν υπολογίζεται.

Από τη Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστό ότι ο Καρυπίδης είχε επαφή με τη Φούλαμ για τον Καμαρά (προφανώς για να εξασφαλίσει ότι δεν θα τον ζητήσουν πίσω και να ρυθμίσει οικονομικά θέματα που αφορούν την περσινή μεταγραφή του στον Άρη), ενώ επισημαίνουν ότι δεν είναι μόνο ο Λοβέρα που απασχολεί τους Κίτρινους.

Γιατί στο Λιμάνι υπάρχει πληθώρα παικτών που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάποια άλλη ομάδα δεν θα ηταν βασικοί και, προφανώς, στον Άρη γλυκοκοιτάζουν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις: Από τον Ραντζέλοβιτς και τον Κούτρη, μέχρι τον Λοβέρα, τον Σουρλή, τν Βρουσάι, τον Ανδρούτσο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ - Τον στέλνει πάγκο ο Λουτσέσκου - 2,5 εκατ. ο Μαρινάκης για τον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags