Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Πώληση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-25 15:45:00

Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Πώληση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Πώληση-έκπληξη στο Λιμάνι - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη

Τεράστια είναι η αδυναμία που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι οι Πειραιώτες να προχωρήσουν στην πώλησή του αν προκύψει μια ικανοποιητική πρόταση.

Ολυμπιακός: Την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια για τον Κώστα Φορτούνη, τους δύο Καμαρά (Μαντί, Αγκιμπού) και τον Πάπε Σισέ κυριαρχούν στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, οι προαναφερθέντες δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας που βλέπουν τα ονόματά τους να κυκλοφορούν στα ρεπορτάζ συλλόγων του εξωτερικού.

Σουξέ στο εξωτερικό φέρεται να έχει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, μετά από μια ακόμα μεστή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς και τη σταθερά καλή παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο διεθνής μέσος επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, όμως αυτό δεν έχει σταματήσει τα σενάρια γύρω από το όνομά του σχεδόν σε όλες τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στα στέκια των μάνατζερ, ο "Μπούχα" παίζει και φέτος το καλοκαίρι δυνατά για ομάδες του εξωτερικού, και ιδιαιτέρως της Ιταλίας, όπου φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο -τουλάχιστον- δύο συλλόγων.

Συγκεκριμένα συζητιέται έντονα ότι θα "σκάσει" άμεσα πρόταση από τη Serie A για τον Μπουχαλάκη και μάλιστα θα είναι τέτοια που οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν σε σκέψεις και συζητήσεις για την παραχώρησή του!

Θα έχει ενδιαφέρον η στελέχωση του "ερυθρόλευκου" ρόστερ στο χώρο του κέντρου, ειδικά σε περίπτωση αποχώρησης του Μπουχαλάκη. Με δεδομένο ότι το μέλλον του Κούντε παραμένει αβέβαιο (σ.σ. υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία για τον Καμερουνέζο) και ότι ο Μαντί Καμαρά εμπλέκεται ξανά σε σενάρια πώλησης, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδας να προχωρήσουν σε... ολικό lifting στη μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρίχνει τα τσιμέντα" ο Μαρινάκης - Κρούση για τεράστιο όνομα στο "10" - 94 γκολ και 95 ασίστ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags