Facebook Pixel Οριστικό: Αυτόν "τελείωσαν" Μπότο-Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Σταματάει το ποδόσφαιρο; - 2,3 εκατ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-25 17:26:00

Οριστικό: Αυτόν "τελείωσαν" Μπότο-Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Σταματάει το ποδόσφαιρο; - 2,3 εκατ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οριστικό: Αυτόν "τελείωσαν" Μπότο-Λουτσέσκου από ΠΑΟΚ - Σταματάει το ποδόσφαιρο; - 2,3 εκατ!

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, καθώς ο οι Μπότο και Λουτσέσκου αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Ρέντε και να κινηθούν για άλλον στόπερ.

ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι του Δικέφαλου προσπαθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό το μήκος κύματος εξάλλου υπήρξε η ανατροπή με το συμβόλαιό του Σβαμπ, ενώ ήρθε στην Ελλάδα και ο Ντάντας.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Σβαμπ, πολύ πιο δύσκολα θα επέλθει ανανέωση με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, βάσει των τωρινών δεδομένων. Στην περίπτωση που ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αποτελέσει παρελθόν, ο πιθανότερος προορισμός για την καριέρα του θα είναι η Κύπρος, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Ο Ντάντας αναμένεται σήμερα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τον δανεισμό του, ενώ θα υπάρξει και οψιόν αγοράς του από τον Δικέφαλο το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 21χρονος αγωνίζεται στις θέσεις του άξονα, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, ενώ έχει περάσει και από Μπάγερν Μονάχου, Τοντέλα. Μάλιστα, ο Μπότο τον πιστεύει αρκετά στο αγωνιστικό σκέλος και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί και εάν θα μπορέσει να αποδώσει.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι των φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Μάρκο Ρέντε, με την Χέρακλες να δείχνει διατεθειμένη να παλέψει για να κρατήσει τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άσος ήθελε να έρθει στη χώρα μας.

Όσον αφορά τις ολοκληρωμένες κινήσεις, μετά τους Ράφα Σοάρες, Νικολάς Κουαλιάτα και Τιάγκο Ντάντας, σήμερα είναι η σειρά του Ντομινίκ Κοτάρσκι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορα την περίπτωση του Τάσου Δώνη το πιθανότερο σενάριο είναι να επαναπατριστεί ως δανεικός, για χάρη του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις, ενώ θα ψάξει και το αγωνιστικό restart στην καριέρα του.

Τέλος, σχετικά με προσδοκώμενα έσοδα, ο πιθανότερος παίκτης για να φέρει λεφτά στα ταμεία είναι ο Τσόλακ. Οι υπεύθυνοι της Ρέιντζερς θέλουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του Κροάτη επιθετικού αλλά επισημαίνουν ότι η πρόταση που θα πρέπει να γίνει θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο εκατομμύρια λίρες, δηλαδή, περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που καλύπτει τον ΠΑΟΚ και δύσκολα δεν θα συναινούσε για την πώλησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Δώνη; Νέα δεδομένα για την υπόθεσή του στον ΠΑΟΚ - "Έσκασε" κι άλλος εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags