Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτούς εξετάζει για αντί-Βέλεθ! Το στοιχείο που κάνει κλικ στον Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-27 09:27:00

Αυτούς εξετάζει για αντί-Βέλεθ ο Παναθηναϊκός! Το στοιχείο που κάνει "κλικ" στον Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
 Αυτούς εξετάζει για αντί-Βέλεθ ο Παναθηναϊκός! Το στοιχείο που κάνει "κλικ" στον Γιοβάνοβιτς

Στο Τριφύλλι έχουν υπόψιν και μερικές ακόμα περιπτώσεις αμυντικών που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες.

Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες ημέρες δύο είναι οι σημαντικές εξελίξεις. Η αποχώρηση του Φραν Βέλεθ για την Αλ Φατέχ και το ΣΟΚ με την απώλεια Γκατσίνοβιτς, ο οποίος προβάρει τα κιτρινόμαυρα για την OPAP ARENA – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Το κενό στο κέντρο της άμυνας πάντως έχει προτεραιότητα, αν και αναζητούνται ευθύνες από διοικούντες και Γιοβάνοβιτς για την υπόθεση του Σέρβου χαφ. Όπως ενημερώνει η LiveSport της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2022, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για την απόκτηση συνολικά επτά παικτών.

Στο προσκήνιο έρχονται οι υποθέσεις Μάγκνουσον και Γκουστάβο ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας και ο 23χρονος Βραζιλιάνος της Κορίνθιας, έχουν προταθεί και είναι στη λίστα.

Πρόκειται για δύο αριστεροπόδαρους στόπερ κάτι που ενδιαφέρει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο Σέρβος προπονητής θέλει αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ.. Ο 29χρονος Μάγκνουσον μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι ο αρχηγός στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Συνολικά με τους Ρώσους κατέγραψε 93 συμμετοχές και 5 γκολ. Ο Ραούλ Γκουστάβο είναι 23 ετών και ανήκει στην Κορίνθιανς, με την οποία μετρά φέτος 12 συμμετοχές και 1 γκολ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στο «τριφύλλι» έχουν στα υπ' όψιν και δύο, τρεις αμυντικούς που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες.

Όπως αναφέρουν έμπειρες πηγές, ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει σύντομα στην επιλογή. Όταν αποκτηθεί ο αντί-Βέλεθ, θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για να γίνει κι άλλη μία συμπληρωματική κίνηση στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags