Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει αντί-Γκατσίνοβιτς ο ΠΑΟ - Στα "σκαριά" δύο μεταγραφές - Το όνομα που "παίζει" για στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-28 08:46:00

Φέρνει αντί-Γκατσίνοβιτς ο ΠΑΟ - Στα "σκαριά" δύο μεταγραφές - Το όνομα που "παίζει" για στόπερ!

Sportdog Team
Φέρνει αντί-Γκατσίνοβιτς ο ΠΑΟ - Στα "σκαριά" δύο μεταγραφές - Το όνομα που "παίζει" για στόπερ!

Μετά τις νέες απώλειες των Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς οι Πράσινοι "τρέχουν" για να κλείσουν τις... τρύπες του ρόστερ όσο πιο άμεσα γίνεται.

Παναθηναϊκός: Το Τριφύλλι πρέπει να τρέξει άμεσα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προκειμένου να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις αποχωρήσεις στα χαφ (Γκατσίνοβιτς, Λούντκβιστ, Μαουρίσιο και μάλλον Βιγιαφάνιες), αλλά και στην άμυνα με τον Βέλεθ.

Έτσι, προκειμένου να κλείσουν κάποιες ελλείψεις εν όψει των αγώνων για τα προκριματικά του Εuropa Conference League, o Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τουλάχιστον δύο χαφ, με τους οποίους και φέρεται να "μιλάει", σύμφωνα με την "Live Sport".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα, οι Πράσινοι έχουν δύο περιπτώσεις χαφ στα "σκαριά" και μάλιστα θέλουν μέσα στην εβδομάδα να έχουν ξεμπερδέψει με την μία για να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα στην άμυνα μετά την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεχωρίσει εδώ και ημέρες, τον Ισλανδό Χόρντουρ Μάγκνουσον, του οποίου του κασέ είναι γύρω στις 600.000 ευρώ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ψηλά στην λίστα τον Μάγκνουσον, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο σύμφωνα με την "Live Sport", οι Πράσινοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα διαπραγματεύσεις μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags