Facebook Pixel Δεκάρι-έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει γράψει κανείς το όνομά του - "Πασχαλάκης" στην προετοιμασία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-28 18:30:00

Δεκάρι-έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει γράψει κανείς το όνομά του - "Πασχαλάκης" στην προετοιμασία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δεκάρι-έκπληξη στον ΠΑΟΚ - Δεν έχει γράψει κανείς το όνομά του - "Πασχαλάκης" στην προετοιμασία!

Ο Δικέφαλος έχει μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και υπάρχει ποδοσφαιριστής που από την πρώτη στιγμή που μαζεύτηκε η ομάδα, στη θεσσαλονίκη, τα πηγαίνει εξαιρετικά και φαίνεται ότι δίνει μια έξτρα λύση στα χέρια του Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Η έκπληξη μέχρι στιγμής στην προετοιμασία του Δικέφαλου είναι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντέλιας, που έχει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, σε άριστη ηλικία, και όπως μαθαίνει το sportdog από την Ολλανδία έχει προκαλέσει την έκπληξη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής βλέπει τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να προσπαθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αλλά και ότι υπάρχει κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα τους: Ο νεαρός άσος δείχνει να αντιλαμβάνεται απόλυτα τι του ζητάει ο προπονητής του.

Στον ΠΑΟΚ τον πιστεύουν πολύ και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι θα βάλει μεγάλη κόντρα ακόμα και σε μεταγραφικές επιλογές του Μπότο, καθώς ο Κωνσταντέλιας είναι χρόνια στην ομάδα, δεν χρειάζεται προσαρμογή, κι από πέρσι είχε δείξει τα στοιχεία του. Αλλά τον είχε αφήσει πίσω ο κορωνοϊός και έχασε τη φόρα του...

Σε αντίθεση με τον Κωνσταντέλια φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω ο Κούτσιας, αν και ο Δικέφαλος συνεχίζει να πιστεύει και να στηρίζει το πρότζεκτ του.

Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι έχει μείνει πίσω. Αυτό που θα μπορούσε να πούμε από τις πρώτες ώρες στην ολλανδία, είναι ότι ο Κάργας δείχνει λες και είναι παλιό μέλος της ομάδας, καθώς κυριολεκτικά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία του Κοτάρσκι, που θυμίζει εντελώς τον Πασχαλάκη στο σουλούπι και μένει να δούμε πόσο εύκολα θα καταφέρει να σηκώσει τη φανέλα του βασικού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέος: "Αν ψάχνετε για μαλ@@ες, ψάξτε αλλού" - Επίθεση σε Καρυπίδη και... μήνυμα σε Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags