Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβες" για επιστροφή Πρίγιοβιτς - "Λατρεύει τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 00:35:00

"Βόμβες" για επιστροφή Πρίγιοβιτς - "Λατρεύει τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη"

Sportdog Team
"Βόμβες" για επιστροφή Πρίγιοβιτς - "Λατρεύει τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη"

Για τις πιθανότητες επιστροφής του Σέρβου επιθετικού στον Δικέφαλο του Βορρά μίλησε παλαίμαχος παίκτης της ομάδας που συνεργάστηκε με τον ποδοσφαιριστή στην Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Τζόνι Αναστασιάδης: Για τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και την πιθανότητα να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά που συνεργάστηκε με τον Σέρβο ως ο βοηθός προπονητής της Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Για τον φετινό Πρίγιοβιτς: «Έκανε μια απίστευτη χρονιά με 13 γκολ και έξι ασίστ. Έκανε δουλειά μέσα στο γήπεδο, η άμυνα μας ξεκινούσε από εκείνον και το εννιάρι μας. Δεν περίμενα να δουλεύει τόσο. Στα τελικά ήταν ο σημαντικότερος μας παίκτης στα τελικά».

Για το τι λέει για ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής του, ένα πετυχημένο πέρασμα. Τρελαίνεται για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη. Ήταν να έρθει γιατί είχε μια δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Εϊναι μεγάλη του η αγάπη για την ομάδα, τον κόσμο και τον Ιβάν Σαββίδη».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι άνθρωπος της ευκαιρίας και του γκολ. Το παιχνίδι που έπαιξε εδώ για εμάς ήταν σημαντικό. Αν παίξει με τον ίδιο τρόπο και στον ΠΑΟΚ θα πάει καλά. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να κάνει αυτό που ζητούσαμε. Έχει βάλει κάτι άλλο στο παιχνίδι του. Δουλεύει και αμυντικά. Μπορεί να βοηθήσει», είπε ο Τζόνι Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags