Facebook Pixel Σενάριο-"μολότοφ" στην ΑΕΚ για επιθετικό killer - "Κάτω από 1 εκατ. ευρώ - MVP στον τελικό"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-29 18:48:00

Σενάριο-"μολότοφ" στην ΑΕΚ για επιθετικό killer - "Κάτω από 1 εκατ. ευρώ - MVP στον τελικό"!

Sportdog Team
Σενάριο-"μολότοφ" στην ΑΕΚ για επιθετικό killer - "Κάτω από 1 εκατ. ευρώ - MVP στον τελικό"!

Το ρεπορτάζ που "παίζει" τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ και κορυφαίο επιθετικό που, στα καλά του, μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα - Διαβάστε το όνομά του και πώς παρουσιάστηκε την περασμένη σεζόν.

ΑΕΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Με την Ένωση έχει συνδεθεί το όνομα του Σέρβου επιθετικού τις τελευταίες ώρες, καθώς φαίνεται ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γιατί δεν είναι μόνο οι Κιτρινόμαυροι που έχουν συνδεθεί μαζί του, αλλά και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και, προφανώς, ο ΠΑΟΚ (αλλά από τη Θεσσαλονίκη δεν φαίνεται ότι συζητούν τέτοια προοπτική). Μάλιστα, υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι αν επιστρέψει στην Ελλάδα, προφανώς θα δώσει προτεραιότητα στους Θεσσαλονικείς.

Μονο που τα τελευταία 24ωρα το όνομά του "παίζει" για την ΑΕΚ, που ψάχνει για επιθετικό που να μπορεί να παίζει και μαζί με τον Αραούχο και μόνος του. Η αλήθεια είναι ότι από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει τίποτα για τους Κιτρινόμαυρους, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο το σενάριο που έχει κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες.

"Στα τελευταία ματς βρήκε ρυθμό - Σε ομάδα-έκπληξη - Τα 9 γκολ δεν είναι τίποτα"

Το sportdog είχε επικοινωνήσει πριν από έναν μήνα με τον Δημήτρη Σιώρη, μοναδικό Έλληνα δημοσιογράφο που είναι άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου σε Ωκεανία (που παίζει τώρα ο Πρίγιοβιτς) και αραβικό κόσμο (που έπαιζε τα τελευταία χρόνια), προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Με αφορμή, τότε, το ενδιαφέρον που είχε παρουσιαστεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού με τον παίκτη...

"Στη Σαουδική Αραβία δεν έκανε τίποτα, έμεινε ελεύθερος και βρήκε συμβόλαιο με καλά χρήματα στην Γούστερν Γιουνάιτεντ. Δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία ματς βρήκε ρυθμό, σκόραρε σε ημιτελικό και τελικό, κέρδισε το βραβείο του MVP στον τελικό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η ομάδα του ήταν έκπληξη που πήρε το πρωτάθλημα, καθώς είχε ιδρυθεί μόλις πριν από 3 χρόνια. Στα τελευταία παιχνίδια όμως ο Πρίγιοβιτς βρήκε ρυθμό, αλλά τα 9 γκολ που πέτυχε δεν είναι κάτι στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, είναι ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα".

"Πεσμένος, χωρίς εκρηκτικότητα και ταχύτητα - Έχασε εύκολα γκολ - Κάτω από το 1 εκατ. ευρώ"

Όταν αναφερόμαστε στον Σέρβο υπάρχει, πάντα, στο μυαλό όλων ο παίκτης που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ. Σε ποια κατάσταση είναι σήμερα;

"Είναι πεσμένος, δεν έχει εκρητικότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι του, έχασε και κάποια εύκολα γκολ".

 Τέλος, πόσα χρήματα χρειάζεται για να υπογράψει συμβόλαιο;

"Θεωρώ ότι το συμβόλαιό του, τώρα, είναι αρκετά κάτω από το 1 εκατ, ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Βαλμπουενά - Στέλνουν τον νέο... Γκαμάρα σε ομάδα Big4 - Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags