Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες από άνθρωπο της Τσίβας για Πινέδα - Κλείνει το... μάτι στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-29 21:24:00

Ατάκες από άνθρωπο της Τσίβας για Πινέδα - Κλείνει το... μάτι στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ατάκες από άνθρωπο της Τσίβας για Πινέδα - Κλείνει το... μάτι στην ΑΕΚ

Φαίνεται ότι σύλλογος από το Μεξικό ρίχνει... λευκή πετσέτα σχετικά με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Θέλτα που φαίνεται ότι προτιμάει την Ευρώπη παρά τον επαναπατρισμό τους στην Τσίβας.

Ρικάρντο Πελάεθ: Δηλώσεις έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας όπου υποστήριξε ότι ο Πινέδα του είπε πως θέλει να παραμείνει σε σύλλογο της Ευρώπης, κάτι που ευνοεί την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι αν επέστρεφε στο Μεξικό θα ήταν πιο εύκολο να είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το Μουντιάλ.

«Νομίζω ότι ο Πινέδα θέλει να μείνει, όπως μου είπε. Μου είπε: "Μου πήρε πολλή δουλειά για να κάνω αυτό το βήμα, να πηδήξω τη λακκούβα και δεν θέλω να επιστρέψω έτσι τίποτα άλλο, θέλω να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Είναι κάτι πολύ έγκυρο και το σέβομαι, αλλά ξέρει επίσης τις δυνατότητες που έχει εδώ πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε μιλήσει και η απόφαση είναι στα χέρια του, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο καιρό τώρα», είπε ο Ρικάρντο Πελάεθ κάτι που μπορεί να θεωρηθεί θετική για την ΑΕΚ που δεδομένα θέλει τον παίκτη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κάνει δικό της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags