Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λιγότερα λεφτά ο Σκάρπα από Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 10:00:00

Στην Ίντερ αυτός που έδιωξε ο Ολυμπιακός - Θύμισε Ντι Μαρία! Λιγότερα ο "υδραυλικός" από Φορτούνη

GOALάρες by Εvaggelistis
Στην Ίντερ αυτός που έδιωξε ο Ολυμπιακός - Θύμισε Ντι Μαρία! Λιγότερα ο "υδραυλικός" από Φορτούνη

Τον έδιωξαν από Ρέντη, πάει  Ιντερ - Σε ποιόν θύμισε...Ντι Μαρία - Λιγότερα ο Σκάρπα από τον Φορτούνη αλλά κι αύξηση 600.000 - Το... κόλπο με το bonus και η επιθυμία του "υδραυλικού"!
 

Ολυμπιακός: Ένας ακόμη πιτσιρικάς πήρε κλήση από την Ιντερ, αν και πριν από 2 χρόνια είχε πάει ως σούπερ ταλέντο στον Ολυμπιακό που τον πήρε από τα...χέρια Μπιγκφοράτων ομάδων. Τι έγινε όμως, και εκδιώχθηκε από του Ρέντη;

Η προσφορά  που στάλθηκε στον Σκάρπα απο τον Ολυμπιακό, η μεγάλη διαφορά με τις αποδοχές του στην Παλμέϊρας, ποσά, μπόνους ...αστερίσκοι και μια σύγκριση με τον τελευταίο χρόνο του Φορτούνη.

Όλα αυτά στις Goalάρες

1/ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: γεννημένος το 2006, Πατρινός αριστεροπόδαρος εξτρεμ με περίσσιο ταλέντο ( ο Ντι Μπαρτόλο, ο Αργεντινός σκάουτ του Ολυμπιακού, όταν τον πρωτοείδε στου Ρέντη σχόλιασε πως είχε πρωτογενή στοιχεία που του θύμισαν ... Ντι Μαρία), εδώ και μήνες ήταν χωρίς ομάδα. Κι αυτό αφού για ένα εξωγηπεδικό του παράπτωμα (στα... social media) τον έστειλαν στον ψυχολόγο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, με τον πιτσιρικά να αγνοεί/αδιαφορεί για αυτά που του ζητήθηκαν να κάνει και τον τελευταίο να εισηγείται την αποπομπή του . Και όντως μεσούσης της σεζόν (ποδοσφαιρικής αλλά και...σχολικής) "αποβλήθηκε" από τον Ολυμπιακό αλλά και από τους κοιτώνες (έμενε εσωτερικός) και έτσι γύρισε στην Πάτρα. Μάλιστα έχασε και την κλήση/συμμετοχή στην Εθνική Κ16 αφού ήταν χωρίς δελτίο/ομάδα και παρότι οι εκλέκτορες ήθελαν να τον καλέσουν δεν μπορούσαν!

2/ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: οι  ειδικοί μιλάνε για αυθεντικό ταλέντο, κάτι που έκανε την Ακαδημία του Ολυμπιακού (επι ηγεσίας/Διεύθυνσης Αντώνη Πίκουλα) να τον φέρει τον Γενάρη του 2020, μόλις στα 14 του χρόνια  στην Αθήνα για να τον υπογράψουν! Ήθελαν να προλάβουν βασικά τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ. Ο πρώτος είχε κάνει στο παιδί και στην οικογένειά του Ανδρέα Παναγιωτακόπουλου μια ελκυστική προσφορά ενώ η δεύτερη συνεργαζόταν με τον Αχαϊκό Πάτρας. Στα φρέσκια κουλούρια, μετά την απομάκρυνσή του απο τον Ολυμπιακό, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκαν για τον 16χρονο αριστεροπόδαρο αλλά το ποσό των τροφείων που θα έπρεπε να πληρωθούν (κοντά στα 60 χιλιάρικα) λειτούργησαν αποτρεπτικά ενώ στον ΠΑΟΚ δεν άρεσαν (όπως μάθαμε) κάποιες επιπλέον απαιτήσεις της οικογένειας. Έτσι κι αλλιώς ο Παναγιωτακόπουλος έχει πρόταση από την Ιντερ, η οποία δεν κολλάει στο ποσό τον τροφείων και τον κάλεσε στο Μιλάνο. Άλλωστε θυμίζω πως τα τελευταία χρόνια οι "νερατζούρι" συνηθίζουν να παίρνουν Έλληνες πιτσιρικάδες. Όπως ο γκολκίπερ Μπότης (από ΠΑΟΚ) και ο στόπερ Αλεξίου(δανεικός από τον Ατρόμητο)...

3/ΣΚΑΡΠΑ: στον 28χρονο Βραζιλιάνο "υδραυλικό" ο Ολυμπιακός προσφέρει περίπου 1.500.000 ευρώ ετησίως καθαρές αποδοχές! Όταν στην Παλμέϊρας δεν φτάνει το εκατομμύριο!! Ουσιαστικά η πρόταση που του έστειλαν εγγράφως οι "ερυθρόλευκοι",  προβλέπει κλειστό συμβόλαιο ως το Ιούνιο του 2025, που θα ξεκινάει όμως, απο 1 Γενάρη του 2023 και θα του αποφέρει συνολικά στα 2,5 χρόνια περίπου 4.500.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει επειδή εκτός από τις net αποδοχές του υπολογίζονται και 900.000 ευρώ ως bonus υπογραφής. Λεφτά που θα του εξοφληθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

4/ΣΚΑΡΠΑ: το ...κόλπο με το ιδιαίτερο Bonus, έχει να κάνει επειδή η προσφορά που του έγινε - όπως άλλωστε το ζήτησε και ο ίδιος - είναι ως ελεύθερου και με ισχύ από την επομένη που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παλμέϊρας (31 Δεκεμβρίου 2022)! Ουσιαστικά είναι το (πάνω, κάτω) εκατομμύριο που προοριζόταν ως transfer fee στην Παλμέϊρας. Βέβαια αν τον Αύγουστο ή και τον Σεπτέμβριο ακόμη το κλάμπ του Αμπελ Φερέϊρα πειστεί να δώσει τον Σκάρπα νωρίτερα, ο άσος θα πάρει κανονικά το bonus, κι ας έρθει ως μεταγραφή (οπότε το συνολικό κόστος του deal θα ανέβει). Επειδή ο Σκάρπα είναι 10άρι και ουσιαστικά έρχεται ως "αντί -Φορτούνης", συγκριτικά ΓΙΑ ΈΝΑ  ΧΡΟΝΟ θα κοστίσει λιγότερα από όσα είναι να πάρει την τελευταία του σεζόν  από τον Ολυμπιακό ο Κώστας (1.700.000)!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στον Ολυμπιακό: Αυτόν θέλει να "κλέψει" ο Ομπράντοβιτς! 4αρό-5άρι από ΠΑΟ ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags