Facebook Pixel Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 13:09:00

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Sportdog Team
Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Από τη Γουότφορντ στον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αφού προ λίγων ημερών υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και έφυγε μαζί με την ομάδα για προετοιμασία στην Αυστρία. 

Ο Δανός μεσο-επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με ποσό έναρξης τα 2 εκ. ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον ζήτησε ο 27χρονος παίκτης από τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας εξαιρετικά χαρούμενος για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν πάντα εκπληκτικός, διάσημος για τα πρωταθλήματα του και για το ότι παίζει στο Champions League και είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν εύκολο για εμένα. Ευελπιστώ ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν. Θέλω να είμαι δημουργικός, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο». Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι ήταν για εκείνον ήταν πολύ ελκυστική η πόλη, καθώς και οι φίλαθλοι  του Ολυμπιακού που έχει ακούσει ότι είναι υπέροχοι.

Ο Ζινκερνάγκελ πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα στην επίθεση, ώστε να έχει περισσότερες ευκαιρίες και να επιτυγχάνει γκολ. Ο Ολυμπιακός γιόρτασε πριν λίγο καιρό το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και θέλει να διασφαλίσει την πετυχημένη πορεία του και για την επόμενη σεζόν. Στο στοίχημα της bwin θα βρείτε όλους τους αγώνες της Superleague 1, προγνωστικά και νέα της του πρωταθλήματος. Και μπορεί η φετινή αγωνιστική σεζόν να τελείωσε, όμως οι ομάδες ξεκινάνε ήδη την προετοιμασία τους, ώστε να επανέλθουν δυναμικά στις αρχές του φθινοπώρου.

Με νέο «αίμα» στο ρόστερ ξεκινά ο Ολυμπιακός, αφού ο Ζινκερνάγκελ ανήκε στη Γουότφορντ και πέρυσι έπαιζε ως δανεικός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα στην προηγούμενη σεζόν κατάφερε να ανέβει η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, από τη Football League στην οποία βρισκόταν. Μετά από 23 χρόνια ξανά στην Premier League και ο Δανός είχε συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία.

Πριν από τις λίγκες της Αγγλίας, ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού έπαιζε για δανέζικες ομάδες, αλλά και για τη Νορβηγική Bodø/Glim για 3 σεζόν, όπου σε 89 παιχνίδια είχε σημειώσει 35 γκολ και 36 ασίστ.  

Φέτος θα παίζει με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ελπίζοντας να δώσει ακόμα περισσότερο πλεονέκτημα στην ομάδα με τα 47 πρωταθλήματα Ελλάδας και τις συμμετοχές σε Champions League...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags