Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έβγαλε είδηση για Μολέδο ο Νικολογιάννης - Τι είπε για Σεπφ - "Μεταγραφή ως την Τρίτη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 15:44:00

Έβγαλε είδηση για Μολέδο ο Νικολογιάννης - Τι είπε για Σεπφ - "Μεταγραφή ως την Τρίτη"

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για Μολέδο ο Νικολογιάννης - Τι είπε για Σεπφ - "Μεταγραφή ως την Τρίτη"

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού αλλά και τις αποχωρήσεις που αναμένονται.

Μια μεταγραφή μέχρι να φύγει η αποστολή για την Αυστρία εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης ότι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ενώ «ξέκοψε» την πιθανότητα επιστροφή του Ροντρίγκο Μολέδο.

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έχει μια τουλάχιστον προσθήκη μέχρι την Τρίτη που θα φύγει η ομάδα για Αυστρία. Πιθανότατα θα είναι του χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να αφορά και εξτρέμ ή στόπερ. Δεν υπάρχει κάτι από τον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο, που γράφτηκε χθες στη Βραζιλία. Θέλει πολύ να γυρίσει αλλά δεν το βλέπω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι o Σεπφ θα μείνει ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ναι μεν ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει στο «τριφύλλι» αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούργιο.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην διαφαινόμενη αποχώρηση του Αγιούμπ από τον Παναθηναϊκό, μετά και τις δηλώσεις του προπονητή της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ενώ επισήμανε πως η Αλ Φατέχ απάντησε τελικά στους «πράσινους» ότι θα δώσει όλα τα λεφτά μπροστά για τον Βέλεθ, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags