Facebook Pixel Άρης: To πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Διπλή μεταγραφή άμεσα στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 17:43:00

To πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Διπλή μεταγραφή άμεσα στον Άρη

Sportdog Team
To πήρε... πάνω του ο Καρυπίδης - Διπλή μεταγραφή άμεσα στον Άρη

Μάλλον είναι θέμα χρόνου η θετική κατάληξη δύο μεταγραφικών υποθέσεων οι οποίες απασχολούν καιρό τώρα τον Αρη και θα τον θωρακίσουν στη μεσαία γραμμή και άκρα επίθεσης καθώς πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο για να έρθει η συμφωνία με τον Μπριάν Νταμπό αλλά και για την επισημοποίηση του deal με τον Ραφαέλ Καμάτσο.

 

Άρης: Μάλλον είναι θέμα χρόνου η θετική κατάληξη δύο μεταγραφικών υποθέσεων οι οποίες απασχολούν καιρό τώρα τον Αρη και θα τον θωρακίσουν στη μεσαία γραμμή και άκρα επίθεσης καθώς πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο για να έρθει η συμφωνία με τον Μπριάν Νταμπό αλλά και για την επισημοποίηση του deal με τον Ραφαέλ Καμάτσο.

Επίσημη ανακοίνωση δεν εκδόθηκε αλλά το συμβόλαιο του Μπριάν Νταμπό με τη Ρίζεσπορ θα πρέπει να θεωρείται λήξαν. Είναι μια πληροφορία που έρχεται από την Τουρκία και επιβεβαιώθηκε από άνθρωπο της Ρίζεσπορ η οποία καθιστά free agent τον 28χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο αφαιρώντας έτσι ένα από τα εμπόδια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις συζητήσεις τους με τους «κίτρινους». Μάλιστα, αυτή η πληροφορία συνδυάζεται με την αντίστοιχη που θέλει τους «κίτρινους» να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, σε σημείο μάλιστα διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών. Βέβαια, έως ότου υπογραφεί ένα συμβόλαιο, πάντα πρέπει να υπάρχει επιφύλαξη, είναι αλήθεια όμως ότι ο Αρης προσφέρει στον Νταμπό κάτι που πραγματικά έχει ανάγκη. Την προοπτική επιστροφής σε ομάδα με συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και κυρίως πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς προορίζεται για παρτενέρ του Πάπε Σέικ Ντιόπ στη μεσαία γραμμή. Στην πραγματικότητα, η επιλογή του Νταμπό μοιάζει να εμπεριέχει χαμηλότερο ρίσκο από αυτή του Ντιόπ υπό την έννοια ότι έχει ενεργή παρουσία στα τελευταία χρόνια, ασχέτως του ότι πέρυσι δεν μέτρησε περισσότερες από 19 συμμετοχές.

Τα τυπικά απομένουν και για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Ραφαέλ Καμάτσο. Η πληροφορία που αναδείχθηκε από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρει ότι βρέθηκε το «σωστό ποσό» στη ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ο Αρης θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματά του το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Σπόρτιγκ Λισαβόνας ήθελε ένα ποσό της τάξεως (τουλάχιστον) των 3 εκατ. ευρώ, αλλά ο πατέρας και ατζέντης του 22χρονου winger ήταν κάθετα αντίθετος. Το έδειξε στην τελευταία επαφή που είχε με τους εκπροσώπους του πορτογαλικού συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό της ρήτρας είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση μ’ αυτό που ήθελε η Σπόρτιγκ, σε σημείο μάλιστα να θεωρείται εφικτό το ενδεχόμενο κάλυψής της από τον Αρη σε περίπτωση που το θελήσει το καλοκαίρι του 2023. Ως εκ τούτου, απομένουν οι υπογραφές για τον δανεισμό του παίκτη και φυσικά όλες οι διαδικασίες για τη συντομότερη ενσωμάτωσή του στην ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags