Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Απίστευτος Λουτσέσκου! Αυτός ο χαρακτήρας του Muppet Show είναι το άλλο του... μισό
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 22:23:00

Απίθανος Λουτσέσκου! Αυτός ο χαρακτήρας του Muppet Show είναι το άλλο του... μισό

Sportdog Team
Απίθανος Λουτσέσκου! Αυτός ο χαρακτήρας του Muppet Show είναι το άλλο του... μισό

Πολλές ατάκες είχε η συνέντευξη που έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο κανάλι της ΠΑΕ ενώ εντύπωση έκανε και τα όσα είπε για τον χαρακτήρα από το Muppet Show και την τάση αυτοκριτικής που πρέπει να έχει.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Απίστευτος ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ που μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων και  για τον έναν εκ των δύο πρωταγωνιστών του Muppet Show και την τάση αυτοκριτικής που πρέπει να έχει.

«Αυτός λοιπόν είναι ο Statler, ο τύπος από το Muppet Show. Υπάρχουν δύο γέροι στο μπαλκόνι και κάνουν συνεχώς κριτική, ο φίλος μου ο Κυριάκος Κυριάκος, μου τον έκανε δώρο στα γενέθλιά μου στις 17 Φεβρουαρίου και μου είπε πως αυτός εδώ είναι το άλλο μου μισό. Γιατί άρχισα να γίνομαι σαν αυτόν, να κάνω σαν αυτόν, να κάνω συνεχώς κριτική με έναν καλό και κωμικό τρόπο όμως.

Το ξέρω και πολλές φορές το κάνω επίτηδες για να δημιουργήσω ωραίο κλίμα και ο κόσμος να γελάσει μαζί μου. Φοβάμαι όμως πως σε δέκα χρόνια δεν θα είμαι τόσο συμπαθητικός σαν κι αυτόν, όπως τώρα, από αυτήν την άποψη», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags