Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Aναβάθμιση από Βιγιαφάνιες - Για αυτό θα "κουμπώσει" με Γιοβάνοβιτς - Ο καλύτερος εξτρέμ στον ΠΑΟΚ"!
| 2022-06-30 20:03:00

"Aναβάθμιση από Βιγιαφάνιες - Για αυτό "κουμπώνει" με Γιοβάνοβιτς - Ο καλύτερος εξτρέμ στον ΠΑΟΚ"!

του Γιώργου Κτενά
"Aναβάθμιση από Βιγιαφάνιες - Για αυτό "κουμπώνει" με Γιοβάνοβιτς - Ο καλύτερος εξτρέμ στον ΠΑΟΚ"!

Μια πολύ ψαγμένη περίπτωση από το γερμανικό ποδόσφαιρο έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός, καθώς ο διεθνής υσταριακός χαφ Αλεσάντρο Σεπφ είναι εξαιρετική λύση για τους Πράσινους - Όπως αντίστοιχα και ο Καλέντ Νάρεϊ για τον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η ομάδα τού Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον Σεπφ, που ανήκει στην Αρμίνια Μπίλεφελντ αλλά δεν σκοπεύει να την ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία τού γερμανικού πρωταθλήματος, και το sportdog επικοινώνησε με τον expert του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ανέστη Ζαχαράκη, για να μάθουμε περισσότερα.

Προφανώς από την κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο Καλέντ Νάρεϊ, που βρίσκεται στη λίστα των Ζοσέ Μπότο και Ραζαν Λουτσεσκου, καθώς ήταν ο καλύτερος εξτρέμ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

"Κοντρολαρισμένος παίκτης - Παίζει και μπακ-χαφ - Βασική θέση στο 8"

"Ο Σεπφ είναι καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για το ελληνικό πρωτάθλημα, σοβαρός επαγγελματίας, πιο πολύ για 8άρι είναι τα χαρακτηριστικά του. Έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αξιοπρεπή ταχύτητα, κοντρολαρισμένος παίκτης, δοκιμάζει το πόδι του, γεμάτη χρονιά παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπεσε κατηγορία", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μπορεί να παίξει ως μπακ-χαφ όλη την πλευρά, όχι σε 4άδα στην ομάδα όμως αλλά σε 3-5-2 για παράδειγμα. Αλλά η βασική του θέση είναι στο 8".

"Καλύτερος από Βιγιαφάνιες - Λάιτ δίδυμο με Ρούμπεν - Για αυτό θα "κουμπώσει" με Γιοβάνοβιτς - Τον καλύτερο εξτρέμ θέλει ο ΠΑΟΚ"

Πώς θα μπορούσε να αποδώσει καλά στον Παναθηναϊκό;

"Μαζί με ένα 6άρι, θα είναι καλά στην 11άδα. Τακτικά είναι καλός, εγκεφαλικός παίκτης, κοντρολαρισμένος. Γενικά έχει καλό πακέτο και είναι αναβάθμιση σε σχέση με Βιγιαφάνιες - Για τον Μαουρίτσιο δεν το συζητάμε καν. Με Ρούμπεν μαζί ίσως να είναι λίγο λάιτ ως δίδυμο, δεν είναι το καλύτερό του να μαρκάρει - Αν και δεν τα παρατάει τα αμυντικά του καθήκοντα. Με έναν πιο δυνατό στη θέση 6 θα είναι καλύτερα".

Ο Γιοβάνοβιτς τον έχει επιλέξει μετά από σοβαρό ψάξιμο.

"Ο Σεπφ είναι πολυεργαλείο, παίζει σε διάφορες θέσεις, είναι διεθνής με την εθνική Αυστρίας, γενικά είχε στοιχεία για μεγαλύτερη καριέρα, αλλά είναι παίκτης επιπέδου Μπουντεσλίγκα. Θα είναι ενδιαφέρουσα κίνηση και θα ταιριάξει αρκετά, ως σοβαρός χαρακτήρας που είναι, με τον Γιοβάνοβιτς. Θεωρώ ότι θα κουμπώσει καλά και σε αυτόν τον τομέα".

Ανέστη, τέλος, πες μου δύο λόγια για τον εξτρέ Νάρεϊ, της Φορτούνα, που το όνομά του υπάρχει εδώ και κάμποσο καιρό στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

"Ήταν ο καλύτερος εξτρεμ της β΄ Γερμανίας πέρσι, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ αν χρειαστεί. Το πρόβλημα με τον Νάρεϊ είναι ότι μπορεί μόνο με ταχύτητα και όχι με ντρίπλα να περάσει τον αντίπαλό του στο 1 με 1. Αυτο είναι το βασικό του πρόβλημα, αλλά έχει καλά νούμερα και είναι αξιοπρόσεκτη περίπτωση. Γενικά είναι τακτικά πειθαρχημένος, με καλό ξεπέταγμα, πρωτοβουλίες, με καλά σουτ και καλά νούμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες... φωτιά Κούγια για Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη - "Κάνει κουμάντο η παράγκα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags