Facebook Pixel ΑΕΚ – Γενς Γιόνσον: Φοράει τα κιτρινόμαυρα ο παικταράς! Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 08:45:00

Φοράει τα κιτρινόμαυρα ο παικταράς! Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ

Sportdog Team
Φοράει τα κιτρινόμαυρα ο παικταράς! Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ

Η Ένωση «δένει» τη μεσαία της γραμμή.

ΑΕΚ – Γενς Γιόνσον: Η ενίσχυση της φετινής σεζόν ξεκίνησε με μία πολύ δυνατή προσθήκη, αυτή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μάτια για ένα εξάμηνο την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Απ'ότι φαίνεται, η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει όλα τα κενά στη μεσαία της γραμμή. Ήδη από την Πέμπτη (30-6-2022) είχαν σταλθεί ανάλογα μηνύματα, τα οποία αφορούσαν την περίπτωση του Γενς Γιόνσον.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, αυτός θα είναι η 2η μεταγραφή «Δικός της ο παικταράς. Η Ένωση με τη σούπερ πρότασή της, νίκησε τον δυνατό ανταγωνισμό και ο Γενς Γιόνσον φοράει τα κιτρινόμαυρα! Πιθανότατα σήμερα η οριστική εξέλιξη», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Ο 29χρονος Δανός δείχνει ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατέθεσε η Ένωση -αλλά και από όσα είδε κατά τη μικρή του παρουσία στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγο του- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να στείλει τη θετική του απάντηση. Η ΑΕΚ φέρεται να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής.

Ο Γιόνσον είναι ένας καθαρός αμυντικός μέσος, ένα κλασικό “εξάρι”. Τα στοιχεία που διακρίνουν το παιχνίδι του είναι ο δυναμισμός, τα τρεξίματα και οι ανακτήσεις μπάλας. Φέτος, έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου, έχοντας μία ασίστ, καταγράφοντας συνολικά 1.469 αγωνιστικά λεπτά, όντας βασικός σε λιγότερα από τα μισά ματς της Κάδιθ. Από τα 300 παιχνίδια της καριέρας του, ο 29χρονος Δανός στα 180 έχει αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ (DM), έχοντας πετύχει 4 γκολ και 5 ασίστ. Επίσης έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός σε 55 παιχνίδια (1 γκολ) και ως κεντρικός χαφ σε 27 ματς (2 γκολ, 2 ασίστ). Κατέγραψε επίσης δύο ματς ως δεξιός μπακ και ένα ως επιτελικός μέσος.

Εκτός από τη μεσαία γραμμή, στην ΑΕΚ ψάχνονται έντονα και για το θέμα του στόπερ, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Βιτάο να απασχολεί έντονα, γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή. με εξαιρετικά στοιχεία, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags