Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη μάχη! Φέρνει νέα «Rafale» στην Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 09:07:00

Ρίχνεται στη μάχη! Ο Ολυμπιακός φέρνει νέα «Rafale» στην Ελλάδα

Sportdog Team
Ρίχνεται στη μάχη! Ο Ολυμπιακός φέρνει νέα «Rafale» στην Ελλάδα

Η ομάδα του Πειραιά δίνει μάχη για να προσθέσει «πολεμική μηχανή» στο έμψυχο δυναμικό της.

Ολυμπιακός: Μία πολύ δυνατή μεταγραφή δουλεύει από Γαλλία η ομάδα του Πειραιά. Τα ρεπορτάζ αναφέρονται με πολύ ενθουσιασμό για την περίπτωσή του.

«Τα δίνει όλα ο Θρύλος. Χρυσάφι για το Rafale της Ρεμς, Μπουκού, για τον οποίο δίνεται μάχη!», αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», η οποία δίνει την εξής πληροφόρηση: «Από τη Γαλλία προκύπτει, ότι ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ γερά στη μεταγραφή του πανάκριβου εξτρέμ της Ρεμς, που είναι στο στόχαστρο πολλών γαλλικών συλλόγων».

Respect στην εφημερίδα για τον παραλληλισμό με τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει να προσθέτει στη στρατιωτική της μηχανή, για την ενίσχυση του δόγματος αποτροπής απέναντι στην Τουρκία, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεδιπλώσει με την αναθεωρητική πολιτική της όλες τις διεκδικήσεις της. 

Ο 20χρονος εξτρέμ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που που μπορούν στο Λιμάνι να του δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεταχτεί σε σούπερ λύση! Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, η τιμή του φαίνεται ότι βρίσκεται στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά προφανώς λόγω του συμβολαίου που εκπνέει αλλά και των σχέσεων που έχουν με τη Γαλλία οι Πειραιώτες, μπορούν να το ρίξουν ακόμα και στα μισά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του νεαρού άσου, που είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της Γαλλίας.

"Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος εξτρέμ - Έχει επαφή με το γκολ - Άμεσα βασικός στον Ολυμπιακό"

"Εξτρεμάκι είναι, γρηγορούτσικο, έχει δείξει κάποια πράγματα, έχει επαφή με το γκολ, είναι ανερχόμενος, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να μείνει έναν ακόμα χρόνο στη Ρεμς για να καθιερωθεί, να βρει μαζικά χρόνο στην 11άδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Πώς τον αξιοποιούσε η ομάδα του;

"Η Ρεμς παίζει πολύ αμυντικά, οι επιθετικοί με μια έννοια βρίσκονται στο έλεος του Θεού, τους αφήνουν μόνους τους μπροστά και ο,τι κάτσει".

Γενικά ποια είναι η εικόνα που έχεις για εκείνον;

"Παικτάκι που είναι ανερχόμενο, δεν έχει κριθεί σε σταθερότητα, αλλά και δημιουργικά η Ρεμς δεν είναι κάτι καλό μπροστά. Θεωρώ ότι είναι καλός για κόντρες, αυτό επεδίωκε να κάνει η Ρεμς, αλλά επειδή δεν έχει παίξει σε σοβαρό επίπεδο δεν ξέρω αν και τι θα μπορούσε να κάνει στον Ολυμπιακό. Είναι γρήγορος, πολυσύνθετος, με ντριμπλίτσα".

Αν έρθει στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει βασικός, άμεσα, στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Δεν θα αργούσε πολύ για να κερδίσει χρόνο, αλλά είναι κουφό γιατί δεν είναι παίκτης πρώτης γραμμής. Περισσότερο ως πρότζεκτ τον παίρνει ο Ολυμπιακός. Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να μείνει για μια χρονιά ακόμα στη Ρεμς, για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τώρα αν υπάρχει επαφή μέσω Όσκαρ Γκαρσία, που ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό και τώρα είναι στη Ρεμς, δεν ξέρω πώς μπορεί να βοηθήσει για να γίνει η μεταγραφή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags