Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει Σκάρπα και τερματοφύλακα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 10:00:00

Γυρίζει το χαρτί ο Μαρινάκης! "Μολότοφ" με Βραζιλιάνο άσο στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Μανωλά

του Παναγιώτη Νικολάου
Γυρίζει το χαρτί ο Μαρινάκης! "Μολότοφ" με Βραζιλιάνο άσο στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Μανωλά

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες θέλουν άμεσα να κλείσουν Βραζιλιάνο άσο που μπορεί να κάνει τη διαφορά - Τι ισχύει με το θέμα του τερματοφύλακα - Ποια είναι η αλήθεια για τον Κώστα Μανωλά.

Ολυμπιακός: Το ταβάνι έχει μπει λίγο πιο ψηλά φέτος για τους Ερυθρόλευκους!

Ημέρα μηδέν είναι η σημερινή για τους Πειραιώτες και την υπόθεση του Σκάρπα, δεδομένου ότι από σήμερα ο Βραζιλιάνος "υδραυλικός" της Παλμέιρας είναι ελέυθερος από την 1η ιουλίου για να συζητήσει με όποιοα ομάδα και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2022 και οι Πειραιώτες θεωρούν ότι με αυτή την εξέλιξη, η νυν ομάδα του θα υποκύψει και θα τον παραχωρήσει από τώρα στον Ολυμπιακό.

Ακόμα κι αν δεν το κάνει, όμως, ο παίκτης θα ειναι στη διάθεση του Πέδρο Mαρτίνς σε λίγους μήνες.

Την ίδια στιγμή υπάρχει καπνός και φωτιά για το θέμα με τους τερματοφύλακες που έχουν κάνει την εμφανισή τους στο ρεπορτάζ, καθώς ο Ολυμπιακός όντως ψάχνει για να έρθει ένας ακόμα καλός και αξιόπιστος γκολκίπερ. Με το καμπανάκια να χτυπάει για τον Κρίστινσον.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει μια σχετική... μουρμούρα που φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή για την παρουσία του Κώστα Μανωλά στα φιλικά των Πειραιωτών. Ο διεθνής Έλληνας άσος δεν είναι ακόμα στο 100%, κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος.

Μόνο που η προετοιμασία γίνεται, ακριβώς, για να φτάσουν στο 100% οι ποδοσφαιριστές, για αυτό και ο Μενωλάς με όσους μιλάει τους λέει ότι χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα.

Γιατί η περσινή σεζόν ήταν λίγο παράξενη για εκείνον, που τραυματίστηκε, έχασε για ένα διάστημα το στάτους βασικού στη Νάπολι και, έπειτα, ήρθε στον Ολυμπιακό χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα.

Αυτή η προετοιμασία, η φετινή, είναι που θα τον εντάξει απόλυτα στους Πειραιώτες, για αυτό και υπάρχει η σιγουριά ότι θα πετάει στη διάρκεια της σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θηρίο" από Ρωσία για Μπαρτζώκα - Ανησυχία σε Ολυμπιακό με Βεζένκοφ - Κλέβει παίκτη ο Ζοτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags