Facebook Pixel ΑΕΚ: Διώχνει το παλτό - "Κάθονται" στα συμβόλαια δύο παίκτες - Σταματάει (;) την μπάλα ο...
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 21:45:00

Διώχνει το παλτό η ΑΕΚ - "Κάθονται" στα συμβόλαια δύο παίκτες - Σταματάει (;) την μπάλα ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διώχνει το παλτό η ΑΕΚ - "Κάθονται" στα συμβόλαια δύο παίκτες - Σταματάει (;) την μπάλα ο...

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ένωση το τελευταίο διάστημα, καθώς κάποιες υποθέσεις παίρνουν τη σειρά τους για την επόμενη μέρα, ενώ άλλες δείχνουν να.... βαλτώνουν και να δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα.

ΑΕΚ: Στις τάξεις της ομάδας μπορεί να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την πολύ σημαντική ενίσχυση με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις παικτών σε καλό δρόμο, ωστόσο ένα σημαντικό κεφάλαιο που... πονοκεφαλιάζει τους ανθρώπους της Ένωσης δεν είναι άλλο από το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Τέσσερις από τις περιπτώσεις που καίνε... περισσότερο είναι αυτές των Τάνκοβιτς, Μιχάλη Μπακάκη, Βράνιες και Καρίμ Ανσαριφάντ. Από ότι φαίνεται η πιο... εύκολη περίπτωση είναι αυτή του Σουηδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος είναι και ο πιο δραστήριος προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ούτως ή άλλως δεν έδειξε ποτέ πως σκοπεύει να... πατήσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, το «aftonbladet-se» υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει μείνει ήδη ελεύθερος, βάζοντας στην εξίσωση και τη Χάμαρμπι που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Κάτι που όμως διαψεύδεται από την ΑΕΚ! Μια ακόμη ομάδα που ακούστηκε για τον Τάνκοβιτς είναι και η Πάφος.

Όσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. ο ίδιος θέλει να ξεκαθαρίσει κατ' αρχήν αν υπάρχει δυνατότητα παραμονής του στην Ελλάδα, αφού είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έπειτα θα δει το εξωτερικό. Κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, εκτός απροόπτου, ενώ και η ΑΕΚ δεν θα ήθελε να τον δει σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ο Ανσαριφάρντ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο (51 ματς, 15 γκολ, 5 ασίστ), Ολυμπιακό (48 ματς, 22 γκολ, 8 ασίστ) και ΑΕΚ (82 ματς, 20 γκολ, 2 ασίστ).

Σχετικά με τον Βράνιες, η αρχική επιθυμία του Αλμέιδα ήταν να δουλέψει μαζί του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κι εκεί να διαπιστώσει αν μπορεί να τον βάλει στα δικά του καλούπια και αν ο ίδιος ο παίκτης είναι πρόθυμος να δείξει ένα αμιγώς επαγγελματικό πρόσωπο για να κερδίσει ξανά τη θέση του και τη χαμένη εμπιστοσύνη από την πλευρά της ομάδας. Πλέον ωστόσο αυτό δεν ισχύει!

Πάντως, ο Βόσνιος στόπερ ξέρει καλά ότι δύσκολα θα βρει ένα συμβόλαιο σαν κι αυτό που έχει στην ΑΕΚ, γι' αυτό δεν αποκλείεται να 'καθίσει' σε αυτό ακόμα κι αν του πουν ότι δεν θα υπολογίζεται κι ότι θα πρέπει να αποχωρήσει.

Κλείνοντας με το κομμάτι των αποχωρήσεων ο Μιχάλης Μπακάκης προσπαθεί από το περασμένο καλοκαίρι να βρει ανεπιτυχώς μια ομάδα που να μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του, οπότε υπάρχει ένα ακραίο σενάριο που κάνει λόγο ακόμη και για να... κρεμάσει τα παπούτσια του. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη λοιπόν για τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Στο κεφάλαιο των μεταγραφών η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε -αιφνιδίως- την ανανέωση της παρουσίας του Βιτάο στις τάξεις της κι έτσι η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς της. Παράλληλα μπορεί να προτάθηκε ο Δώνης για τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο η υπόθεσή του δεν θα απασχολήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "Γκατσίνοβιτς" ο ΠΑΟ - "Κανόνι" στη επίθεση! "Πόρτα" ο ΠΑΟΚ - Ούτε ζωγραφιστό ο Τίγρης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags