Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μακριά από το Λιμάνι φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Κρίστινσον
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 10:00:00

Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Ψάχνονται στη θέση του - Τι ισχύει με Έλληνα άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν "τελειώνει" ο Μαρτίνς από Ολυμπιακό - Ψάχνονται στη θέση του - Τι ισχύει με Έλληνα άσο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Λιμάνι και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνονται από την ομάδα για να φέρουν άλλον παίκτη στη θέση του.

Ολυμπιακός: Μακριά από το Λιμάνι φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Κρίστινσον, καθώς μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές που γίνονται το τελευταίο διάστημα σε διάφορα ρεπορτάζ, για άλλους τερματοφύλακες που εξετάζει η ομάδα.

Προφανώς ο Βατσλίκ είναι αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια (ας κρατήσουμε, βέβαια, σε μια άκρη του μυαλού μας το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Τσεχία, αν και θα είναι τεράστια έκπληξη αν αποχωρήσει ο Βατσλίκ και συνεχίσει ο Κρίστινσον!), αλλά ο Μαρτίνς δεν είναι αρνητικός (το αντίθετο μάλιστα!) αν βρεθεί κάποιος τερματοφύλακας που να είναι σε καλύτερη κατάσταση/ετοιμότητα από τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Ο Κρίστινσον ήρθε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στο Λιμάνι, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι δεν έχει καταφέρει να προοδεύσει, ενώ όποτε του ζητήθηκε να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια, δεν είχε την ετοιμότητα που πρέπει να έχει ο Νο2 μιας μεγάλης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα και το πρότζεκτ τού Τζολάκη στα χέρια του, αλλά ο Μαρτίνς προτιμάει να του δίνει διαδοχικά παιχνίδια με την β΄ ομάδα, για να βελτιώνεται και να εξελίσσεται, παρά να κάθεται στον πάγκο και να παρακολουθεί τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Πιθανή έλευση άλλου τερματοφύλακα δηλαδη στη θέση του Κρίστινσον δεν σημαίνει ότι ο ο σύλλογος δεν υπολογίζει τον Τζολάκη - Το ακριβώς αντίθετο, θέλει άλλον για τη φθορά του πάγκου, προκειμένου ο Τζολάκης να έχει κάθε εβδομάδα παιχνίδια στα πόδια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προανήγγειλε το "μπαμ" ο Μιλτιάδης Μαρινάκης - "Σκάει" μεταγραφή - Φωτό με ερωτηματικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags