Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Εντολή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Τελειωμένοι 2+2 από το ρόστερ - Πανάκριβος επιθετικός
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 12:30:00

Εντολή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Τελειωμένοι 2+2 από το ρόστερ - Πανάκριβος επιθετικός!

Εντολή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Τελειωμένοι 2+2 από το ρόστερ - Πανάκριβος επιθετικός!

Ποιοι αποχωρούν από το Τριφύλλι, ποιους ζήτησε ο Σέρβος κόουτς! Πολλές και σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στον Παναθηναϊκό το τρέχον καλοκαίρι, καθώς από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσουν μίνιμουμ 4 παίκτες (μετά τη μεταγραφή του Χατζηθεοδωρίδη), προκειμένου να έρθουν στη θέση τους ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ξεκίνησαν τη μεταγραφική περίοδο με δύο γρήγορες μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό δεν κάνει τους ανθρώπους του κλαμπ να επαναπαύονται σε καμία περίπτωση. Τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά, ωστόσο σε αυτό το κείμενο θα εστιάσουμε σε υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, παρά σε πιθανές προσθήκες.

Κοινώς, τα συμβόλαια παικτών που δεν λήγουν φέτος και που δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο και ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν αυτή που... καίγεται το κλαμπ να φύγουν άμεσα (Διούδης, Αγιούμπ), αλλά και παίκτες που δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον Γιοβάνοβιτς, ωστόσο δεν θα τεθούν και εκτός ομάδας, εάν τελικά δεν βρεθεί λύση εκτός Αθήνας για το μέλλον τους. Αναφερόμαστε φυσικά στους Σάρλια - Πούγγουρα, αλλά και τους Μακέντα, Καρλίτος.

Ο Κροάτης είχε εκφράσει κάποιες τάσεις φυγής πριν από λίγο καιρό, μιας και ήθελε να ψάξει μια λύση στην οποία θα αγωνίζεται περισσότερο, ενώ ο Πούγγουρας θα κάνει προετοιμασία φέτος, την οποία έχασε την περσινή χρονιά λόγω τραυματισμού και δεν αποκλείεται να μπορέσει να κερδίσει πόντους στο ροτέισον του Σέρβου τεχνικού!

Από εκεί και πέρα οι περιπτώσεις των δύο φορ είναι πιο πολύπλοκες καθώς τα συμβόλαιο τους είναι και δύο από τα υψηλότερα της ομάδας, οπότε πιθανή παραμονή τους θα δημιουργούσε πρόβλημα τόσο για την απόκτηση ενός πανάκριβου φορ, όσο και για την ακόμη καλύτερη εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη!

Όπως και να έχει όλοι όσοι αναφέρθηκαν έχουν δεχθεί κρούσεις από ομάδες και υπάρχει προσδοκία να μπουν και κάποια έξτρα χρήματα στα ταμεία, ειδικά εάν πωληθούν οι Διούδης, Μακέντα και Καρλίτος. Όσο πιο γρήγορα υπάρξουν οι εξελίξεις σε αυτό το σκέλος, τόσο πιο άμεσα θα απελευθερωθεί και πολύτιμο μέρος του μπάτζετ για να επενδυθεί σε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.
 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "Γκατσίνοβιτς" ο ΠΑΟ - "Κανόνι" στη επίθεση! "Πόρτα" ο ΠΑΟΚ - Ούτε ζωγραφιστό ο Τίγρης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags