Facebook Pixel Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee στους Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 17:02:00

Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee σε Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!

Οι Μιχείες
Βρσάλικο... με σφραγίδα Μιλτιάδη Μαρινάκη - "Χρυσό" signing fee σε Λέμιτς - Ήρθε με ιδιωτικό τζετ!

Η πρώτη μεταγραφή του γιου Μαρινάκη και η σύγκριση με Μελισσανίδη! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από τη μεγάλη κίνηση των Πειραιωτών. Πώς έπεισαν τον παίκτη και τους μάνατζέρ του να τον φέρουν στην Ελλάδα, γιατί καθυστέρησε επιπλέον ημέρες η άφιξη του ενώ όλα είχαν κανονιστεί και με ποιανού το τζέτ ήρθε χθες στην Αθήνα και ποια ήταν η γυναίκα που βρισκόταν σε αυτό;

Ο "Ευαγγελιστής" είναι εδώ σήμερα για να...φωτίσει παρασκηνιακές πλευρές της μεγαλύτερης ίσως μεταγραφής αυτού του καλοκαιριού στην Ελλάδα, όπως είναι αυτή του Σίμε Βρσάλικο!

  • Γιατί καθυστέρησε επιπλέον ημέρες η άφιξη του ενώ όλα είχαν κανονιστεί; Με ποιανού το τζέτ ήρθε χθες στην Αθήνα και ποια ήταν η γυναίκα που βρισκόταν σε αυτό; 
     
  • Ποιός είναι ο Βλάντο Λέμιτς και ποιό το απίστευτο ποσό που θα εισπράξει απο τον Ολυμπιακό ως signing fee ωστε ο Κροάτης στάρ να πει το "ναί" για την Ελλάδα; 
     
  • Και το "μήνυμα" που έστειλε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης με την φωτογραφία με τον Βρσάλικο αφού είναι η πρώτη του μεταγραφή!!!

 

1/BΡΣΑΛΙΚΟ: μπορεί να καθυστέρησε λίγο περισσότερο η άφιξη του, να πήγε δηλαδή δυο/τρεις ημέρες αργότερα (αρχικά ήταν για τις 28 ή 29 Ιουνίου), αλλά έτσι κι αλλιώς όλα ήταν "κλεισμένα" απο την προηγούμενη παρουσία του Κροάτη σταρ και του ατζέντη του στην Αθήνα. Είχαν αφήσει μόνο τα ιατρικά/εργομετρικά και τις υπογραφές. Λεπτομέρειες...Ο Βρσάλικο ήθελε επιπλέον διακοπές μαζί με την οικογένειά του, για αυτό και η ανακοίνωση της απόκτησης του μετατέθηκε τελικά για... Ιούλιο!

2/ΛΕΜΙΤΣ: ένα απο τα δυο αδέρφια απο το Μαυροβουνιο, που θεωρούνται πλέον στους τοπ agents στον κόσμο, ο Βλάντο, είναι ο προσωπικός μάνατζερ του Βρσάλικο. Μάλιστα με το ιδιωτικό τζέτ του Βλάντο Λέμιτς ήρθαν στην Αθήνα ο διεθνής Κροάτης δεξιός μπάκ. Και λέω ήρθαν γιατί τον Λέμιτς συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι και η σύζυγός του agent. Προφανώς για ολιγοήμερες διακοπές στην αθηναϊκή Ριβιέρα και ίσως μια απόδραση με κότερο σε κοντινό νησί, στο περιθώριο του χρυσού deal...

3/SIGNING FEE: η απόκτηση του Βρσάλικο ασφαλώς αποτελεί μια τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, που έχει να κάνει τόσο με το πως έπεισε έναν τέτοιο παίκτη/όνομα να έρθει στην Ελλάδα, όσο και με  το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του. Και δεν είναι ψέμματα, αλλά πραγματικότητα, πως πολλοί - κι από τους επαγγελματίες της πιάτσας - απόρησαν με την επιλογή του Κροάτη, ψάχνοντας να βρούν αν ... υπάρχει κάτι από πίσω. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν είναι πλέον ελληνικό κλάμπ, έχει ξεφύγει σε όλα, ακόμη και στα λεφτά που μπορεί να δώσει ή στην "πειθώ" με τις ξένες ομάδες και τους μεγαλοατζέντηδες. Απόδειξη το signing fee που πληρώθηκε στους Λέμιτς για να πειστεί/ντυθεί στα "ερυθρόλευκα" ο Βρσάλικο (απο την στιγμή που ήταν ελεύθερος). Η ενημερωμένη πλευρά της πιάτσας ξέρει/μιλάει για ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ!! Επαναλαμβάνω ως signing fee στους Λέμιτς (δεν έχει να κάνει με τις αποδοχές ή το μπόνους του Κροάτη άσου)!!! 

4/ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: για να κάνετε τις συγκρίσεις, πριν απο μερικά χρόνια οι Λέμιτς είχαν ζητήσει και εισπράξει - κατά άλλους 300.000 και κατά άλλους 400.000 ευρώ - προμήθεια απο τον Μελισσανίδη που ΤΕΤΟΙΑ δεν είχε πληρώσει και δεν ξαναπλήρωσε ποτέ, για τον δανεισμό του Μπογιέ στην ΑΕΚ! Με στελέχη της Ένωσης ακόμη και σήμερα όταν το θυμούνται (ήταν τρομερή υπέρβαση για τα στάνταρ και τις συνήθειες του "τίγρη") να το...φυσάνε και να μην κρυώνει!

4/ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: με story στο instagram προανήγγειλε χθές την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βρσάλικο στον Ολυμπιακό. Είναι μια φωτό απο τα Γραφεία του Ολυμπιακού, τον Κροάτη με  "ερυθρόλευκη" φανέλα να επεξεργάζεται τα συμβόλαια του λίγο πρίν τα υπογράψει και τον γιό του Βαγγέλη Μαρινάκη απο πάνω του να... επιβλέπει την όλη διαδικασία,  έτοιμο ανα πάσα στιγμή να "παρέμβει". Σημειολογικά είναι η πρώτη φορά που σε μεταγραφή του Ολυμπιακού - εδώ μιλάμε μάλιστα για μια απο τις σημαντικότερες της ιστορίας του - ο Μιλτιάδης Μαρινάκης εμφανίζεται (μόνος του) δίπλα στον παίκτη. Όπως και να το κάνουμε ήταν κι ένα είδος μηνύματος για τον ρόλο του Μιλτιάδη, τόσο στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση όσο και γενικότερα απο εδώ και πέρα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Το γράψαμε και το ξαναγράφουμε: ο Βρσάλικο είναι η πρώτη μεταγραφή του Μιλτιάδη Μαρινάκη. Είναι ένα deal που φέρνει την δική του σφραγίδα και δικαίως... καμαρώνει/ νιώθει περήφανος για αυτό!!

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στη συμφωνία Ολυμπιακού και Άρη - Στον… αέρα η μεγάλη μεταγραφή - Ποιος την ακυρώνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags