Facebook Pixel Φουλ για μεταγραφάρα η ΑΕΚ - Έφυγε οριστικά από τη μέση μεγάλη ανταγωνίστρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 22:37:00

Φουλ για μεταγραφάρα η ΑΕΚ - Έφυγε οριστικά από τη μέση μεγάλη ανταγωνίστρια

Sportdog Team
Φουλ για μεταγραφάρα η ΑΕΚ - Έφυγε οριστικά από τη μέση μεγάλη ανταγωνίστρια

Ο ποδοσφαιριστής είναι περιζήτητος, αλλά οι Κιτρινόμαυροι χαμογελούν βλέποντας ότι ο βασικός τους ανταγωνιστής για τη μεταγραφή, έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

ΑΕΚ: Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TUDN, ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας, Ρικάρντο Πελάεζ, μίλησε για την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, που ενδιαφέρει σφόδρα την ΑΕΚ, και την άρνηση του ποδοσφαιριστή να γυρίσει σε ομάδα της χώρας του. Βασικός στόχος του 26χρονου ποδοσφαιριστή, είναι η παραμονή του στην Ευρώπη, ώστε να καταφέρει να συμμετάσχει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Είναι αρκετά δύσκολο. Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ερώτηση για να διευκρινίσω ότι σήμερα, πριν από μερικές ώρες, σταμάτησε να υφίσταται το θέμα Πινέδα. Δεν πρέπει να γίνεται πλέον κουβέντα για αυτό. Ο Ορμπελίν δε θα παίζει στη Τσίβας. Είχαμε πολλή επικοινωνία με τη Θέλτα, δεν ήρθε συμφωνία και το ενδεχόμενο απόκτησης του Πινέδα τελείωσε», δήλωσε. Ο Πινέδα από τη μεριά του δεν έχει τοποθετηθεί για το ενδιαφέρον που του έδειξε η Τσίβας. Όνειρο του, σύμφωνα με τα μεξικάνικα ΜΜΕ είναι να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μέσω ενός ευρωπαϊκού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο: Έφυγε ως... παλτό από την ΑΕΚ και τώρα τον θέλει η Νάπολι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags