Facebook Pixel Σούπερ μεταγραφή: Πρώην άσος Μαρσέιγ και Νάπολι υπέγραψε σε ομάδα της Super League (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 23:55:00

Σούπερ μεταγραφή: Πρώην άσος Μαρσέιγ και Νάπολι υπέγραψε σε ομάδα της Super League (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ μεταγραφή: Πρώην άσος Μαρσέιγ και Νάπολι υπέγραψε σε ομάδα της Super League (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση! Έπεσαν οι υπογραφές και τον ανακοίνωσε ομάδα-έκπληξη. Έχει μεγάλες παραστάσεις και μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα

Super League: Εναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Ιωνικός.

Ο λόγος για τον Γαλλο-Μαροκινό Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νικαιώτικη ΠΑΕ και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες της Τουλούζ και της Μαρσέιγ και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή στη Νάπολι, χωρίς όμως να παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Οι «παρτενοπέι» τον παραχώρησαν διαδοχικά δανεικό στις Κάπρι, Κροτόνε και Κοζέντσα, στην ολλανδική Φένλο (τη χρονιά που έπαιξε εκεί και ο Γιακουμάκης) και πέρυσι στην ουγγρική Χόνβεντ, με την οποία κατέγραψε 24 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ο Μασάς, ο οποίος εντάσσεται ως ελεύθερος στον Ιωνικό, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος του Ιωνικού. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, με υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θερμά. Έχω μεγάλο κίνητρο και όρεξη για δουλειά, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στη συμφωνία Ολυμπιακού και Άρη - Στον… αέρα η μεγάλη μεταγραφή - Ποιος την ακυρώνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags