Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει "10άρι" και "8άρι" ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Γκόμες - Κινητικότητα για μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-03 13:54:00

Παίρνει "10άρι" και "8άρι" ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Γκόμες - Κινητικότητα για μεταγραφή!

Sportdog Team
Παίρνει "10άρι" και "8άρι" ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Γκόμες - Κινητικότητα για μεταγραφή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα κίνηση πριν φύγει για Αυστρία ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμες.

Έναν ακόμα παίκτη, πιθανότατα χαφ, θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός πριν αναχωρήσει για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, όπως εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γκόμες είναι σκόρερ, έχει κάνει πολύ καλές χρονιές με την Παρτιζάν, οι Σέρβοι το έφεραν στο προσκήνιο, οι Σέρβοι το αποδυναμώνουν όμως παράλληλα, με τις δηλώσεις του Ίλιεφ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται. Αυτή την στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει κάτι για τον σέντερ φορ. Υπάρχει κινητικότητα για όλες τις άλλες θέσεις και πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πλην του Τσέριν να γίνει κι άλλη μια μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός πέραν του Τσέριν θα πάρει ένα οκτάρι και ένα δεκάρι, για να καλύψει τα κενά εκείνων που έφυγαν στα χαφ. Επιστρέφει και ο Κουρμπέλης, που είναι μια επιπλέον ενίσχυση, αφού πέρυσι δεν έπαιξε ουσιαστικά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Τσέριν θα ενσωματωθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού» στην Αυστρία άμεσα και σκιαγράφησε το προφίλ του.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην διαφαινόμενη αποχώρηση του Αγιούμπ από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Φορτούνα Σιτάρντ, εκτιμώντας ότι θα βρεθεί λύση για όλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags