Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Διαλύσαμε μετά τον Λουτσέσκου - Γι’ αυτό έφυγα από ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το ξύλο στην Τούμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 17:09:00

"Διαλύσαμε μετά τον Λουτσέσκου - Γι’ αυτό έφυγα από ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το ξύλο στην Τούμπα"

Sportdog Team
"Διαλύσαμε μετά τον Λουτσέσκου - Γι’ αυτό έφυγα από ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το ξύλο στην Τούμπα"

Το κέρασμα στον Ραπτόπουλο και το σπίτι που χτίζει σε σχήμα... Π! Ο Έλληνας τερματοφύλακας σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλάει για την καριέρα του στον Δικέφαλο, για τις ωραίες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, για τη σχέση του με τους Λουτσέσκου και Σαββίδη, αλλά και για την εξωγηπεδική του ζωή που έχει παρεξηγηθεί.
 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Betarades.gr σε μία εκπληκτική συνέντευξη που θα προβληθεί σε δύο μέρη. Ο Έλληνας Σούπερμαν προσγειώνεται στο στούντιο και εξομολογείται στον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη με τον δικό του μοναδικό τρόπο άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του καριέρας.

Πού βρίσκει όλη αυτήν την ενέργεια που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του στα αποδυτήρια, γιατί θεωρεί… θαύμα που τον επέλεξε ο Λουτσέσκου για βασικό στον ΠΑΟΚ, πως έζησε τη φυγή του Ρουμάνου και την περίοδο του Αμπέλ Φερέιρα και ποιο τελικά είναι το αγαπημένο του κούρεμα;

Ο Έλληνας γκολκίπερ μάλιστα, ξεκινάει τη συνέντευξή του με μία αποκάλυψη, καθώς μιλάει για πρώτη φορά για τη μεταγραφή που προσπάθησε να κλείσει στον Δικέφαλο. «Έκανα σαν τρελός να φέρω τον Σιώπη στον ΠΑΟΚ, αλλά καταλαβαίνεις ήταν δύσκολο να έρθει μετά τον Άρη. Κοιτούσα όμως το καλό της ομάδας και των αποδυτηρίων, για αυτό ήθελα τον Σιώπαρο», ανέφερε αρχικά!

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς στην εξέδρα της Τούμπας, στο ντέρμπι με τον Άρη: «Δεν ήταν οπαδοί. Οι οπαδοί θα μπουν στο γήπεδο με εισιτήρια. Εγώ έχω τρομερές σχέσεις με τους οπαδούς. Αυτοί ήταν κάτι άλλο, το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων. Δεν ειπώθηκε πάντως κάτι για εμένα. Αλλά όταν είσαι σε μία οικογένεια και πουν κάτι για κάποιον άλλον, το παίρνεις επί προσωπικού. Ήμασταν στα δύο μέτρα, πολύ κοντά. Ήταν πιο άμεσο. Δεν μετανιώνω πάντως, δεν μετανιώνω τίποτα ποτέ. Έφτασα σε ένα σημείο να τσακωθούμε. Ποιοι είστε εσείς, ελάτε και θα τα βρούμε μετά. Και με τη μάνα μου τσακώνομαι και μετά μιλάμε κανονικά. Υπήρξε πάντως το ενδεχόμενο να φύγω. Αλλά είχα καλούς συμπαίκτες που με στήριξαν στα αποδυτήρια και τον Πάμπλο Γκαρσία που μπήκε μπροστά. Μας έκανε καλό, ενωθήκαμε. Γίναμε ένα. Και με αυτούς που είχε γίνει παρεξήγηση, στο τέλος τα βρήκαμε και πανηγυρίζαμε το Κύπελλο».

Για την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το double και την αρχή της επόμενης σεζόν τόνισε: «Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε με τον Αμπέλ Φερέιρα. Αδιάφορος. Από όταν ήρθε πήγαιναν όλα στραβά. Θεωρώ πως επειδή είμαι τον αποδυτηρίων, από εκεί που ήμασταν ενωμένοι με τον Λουτσέσκου, μόλις φύγαμε διαλύσαμε. Δεν μπορούσαν να τα συγκρατήσουν. Δεν υπήρχε έλεγχος. Μετά από μία επιτυχία πρέπει να συσπειρώνεσαι, να μεγαλώνεις, να πηγαίνεις δύο βήματα μπροστά, όχι πίσω».

Για την αποχώρησή του από την ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη σχολίασε: «Έφυγα από τον ΠΑΟΚ επειδή ήρθε η στιγμή. Αν μου έκαναν βέβαια πρόταση πολύ πιο νωρίς, μπορεί να το σκεφτόμουν αλλιώς.

Με τον Ιβάν Σαββίδη πάντως ισχύει ότι έχουμε καλές σχέσεις. Αγαπάει πολύ την ομάδα, θέλει να συνδέεται μαζί της. Και έχουμε κλείσει σε video call πριν από παιχνίδι δύο ώρες».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για τη διαφορά του με τους άλλους τερματοφύλακες, για την επαφή του με τον Κωστή Ραπτόπουλο και το… κέρασμα, για τον Λουτσέσκου που σταματούσε τις προπονήσεις επειδή πανηγύριζε τις αποκρούσεις και φώναζε «τι το περάσαμε, ζωολογικό κήπο», για τους προπονητές της εξέδρας, για το καλύτερο παιχνίδι του στην Ευρώπη απέναντι στην Μπενφίκα αλλά και για τη μεγάλη γκάφα του στην Τούμπα με τους Πορτογάλους, για την τρέλα και τα… προβλήματα του Αμρ Ουάρντα και το ασπρόμαυροσπίτι που χτίζει σε σχήμα Π λόγω του επιθέτου του!

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξής του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags