Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο - Μπαρτσελόνα: "Βόμβα" μεγατόνων: Συνάντηση Λαπόρτα με Μέντες, εξετάζει Ρονάλντο η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 00:12:00

"Βόμβα" μεγατόνων: Συνάντηση Λαπόρτα με Μέντες, εξετάζει Ρονάλντο η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων: Συνάντηση Λαπόρτα με Μέντες, εξετάζει Ρονάλντο η Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Πάει να γίνει η μεταγραφή της δεκαετίας!

Κριστιάνο Ρονάλντο - Μπαρτσελόνα: Άμα το δούμε κι αυτό πια! Σύμφωνα με "βόμβα" που έριξε η "As", οι Καταλανοί έχουν βάλει στο τραπέζι τους την περίπτωση να πάρουν στο "Καμπ Νου" τον Κριστιάνο Ρονάλντο! 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διεμήνυσε πριν μερικές ημέρες ότι θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να παίξει στο Champions League της επόμενης σεζόν και μετά τις Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, ήρθε στο προσκήνιο και η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "As", ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Ζοάν Λαπόρτα και ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, είχαν απόψε συνάντηση στην Βαρκελώνη, με σκοπό να συζητήσουν για διάφορες μεταγραφικές περιπτώσεις, ανάμεσά τους και αυτή του Ρονάλντο!

Ο Λαπόρτα φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει το "μπαμ" με τον πάλαι ποτέ άσο της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ λέγεται ότι με αυτή την κίνηση θέλει να ασκήσει πίεση στην Μπάγερν και στην πλευρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ώστε να "λυγίσουν" οι Βαυαροί και να παραχωρήσουν τον Πολωνό φορ.

Πέραν του Κριστιάνο, στις συζητήσεις των δύο ανδρών έπεσαν κι άλλα ονόματα που εκπροσωπεί ο Μέντες, όπως οι Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες και Ράφαελ Λεάο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags