Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καθοριστικός με Μακάμπι ο Ζινκερνάγκελ - Προβάδισμα Χασάν - Γι’ αυτό δεν θέλει Φορτούνη ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 10:00:00

"Καθοριστικός με Μακάμπι ο Ζινκερνάγκελ - Προβάδισμα Χασάν - Γι’ αυτό δεν θέλει Φορτούνη ο Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Καθοριστικός με Μακάμπι ο Ζινκερνάγκελ - Προβάδισμα Χασάν - Γι’ αυτό δεν θέλει Φορτούνη ο Μαρτίνς"

Η επιστροφή Μανωλά, ο ρόλος του Αμπουμπακάρ και η νέα μεταγραφή. Τι έχουν "δείξει" μέχρι στιγμές οι μεταγραφές των Πειραιωτών, ποιοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει και ποιοι θα μπουν άμεσα στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή; Ποιοι παρουσιάζονται καλύτεροι από πέρυσι, πώς θα... χωρέσει ο Αγκιμπού Καμαρά και γιατί θα αποκτηθεί τερματοφύλακας;
 

Στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μιλώντας στο sportdog.gr ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, δημοσιογράφος που ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Τι λέει για τους Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, για ποιον λόγο αποθέωσε στις δηλώσεις του ο Μαρτίνς τον Κανέ και ποιος είναι ο νέος ρόλος του Αγκιμπού; Σε ποια θέση θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός αν και έχει ήδη αρκετές λύσεις, και πώς είδε τον Κώστα Μανωλά στην προετοιμασία;

Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Εξτρέμ στην αρχή ο Ζινκερνάγκελ - Για αυτό είναι σημαντικό του Καμαρά - Πίσω από τους φορ"

"Ο Ζινκενάγκελ είναι παίκτης που έχει πολύ καλή τεχνική, θα πάει στο 1 με 1 κι αυτό έχει σημασία γιατί εξτρέμ θα παίξει στην αρχή της σεζόν, όπως φαίνεται, για να δημιουργήσει και μόνος του στην αρχή. Καθοριστικός παίκτης για τον Μαρτίνς, για να ανοιξει σε πλάτος επιθετικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς είπε ότι τον υπολογίζει για 10άρι, αλλά στο πλάνο για τη Μακάμπι Χάιφα περισσότερα θα τον δούμε ως εξτρέμ καθώς για τη θέση 10 έχει και άλλες επιλογές. Εχει και πολύ καλά τελειώματα, κι αυτός μετράει επίσης πολύ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.

Τον νέο Καμαρά της παρέας πώς τον βλέπεις;

"Είναι σημαντικό ότι είναι παίκτης που προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρει πού ήρθε, είναι θέμα που έχει ξεκαθαρίσει η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρτίνς για να παίξει κυρίως πίσω από φορ".

"Καλή προσπάθεια ο Κανέ - Προβάδισμα ο Χασάν - Σύγχρονος box to box χαφ"

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στον Κανέ.

"Έκανε καλή προσπάθεια και στο φινάλε της περσινής σεζον, σε διάστημα που μπορεί να είχε κριθεί ο τίτλος. Aλλά ο Κανέ δεν έδειξε να θεωρεί ότι δεν θα έχει ευκαιρίες. Πάλεψε, έκανε καλή προσπάθεια, και στην προετοιμασία έχει πιο αξιοζήλευτο πρόσωπο και διάθεση. Είναι επιλογή να πάρει ευκαιρίες".

Στο δίδυμο Χασάν-Τικίνιο τι μπορούμε να πούμε;

"Ο Χασάν έδειξε προβάδισμα, αλλά αυτό αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας. Να δούμε την εικόνα στα επίσημα ματς, αλλά είναι γεγονός ότι έχει κερδίσει πόντους. Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι θα μείνει ο ένας ή ο άλλος. Είναι σημαντικό, επίσης, ότι δείχνει σε καλή κατάσταση ο Μανωλάς, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά".

Ο Μαρτίνς είπε ότι θα δούμε τον Αγκιμπού ως 8άρι.

"Έχει στα στοιχεία για να γίνει ένας σύγχρονος box box χαφ, που θα μπορεί ως 8άρι να ασκήσει πίεση στην αντίπαλη ομάδα, και θα δημιουργήσει καλή πάσα, μεταβίβαση και σουτ".

"Η αλήθεια για Φορτούνη - Το πήρε πάνω του ο Μαρτίνς - Θα πάρει τερματοφύλακα γατί..."

Το θέμα του Φορτούνη;

"Ο Φορτούνης δεν μπορεί να του δώσει αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς, δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του, είναι θέμα προπονητή η αποχώρησή του. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο ότι το πήρε πάνω του, δεν άφησε περιθώριο αμφιβολίας για το ποιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει".

Με τον Βατσλίκ;

"Θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ο Μαρτίνς θέλει 4 τερματοφύλακες, δεδομένα θα προχωρήσει. Λίστα υπάρχει για πολλούς παίκτες".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" από Ρωσία ο Μπότο στον ΠΑΟΚ - Νέο όνομα έκπληξη στη λίστα Μαρτίνς - Ακριβός ο Λόου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags