Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκούπα" με εντολή Μαρτίνς - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Πινακάς - Πρόταση 5 εκατ. για τον εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 16:04:00

"Σκούπα" με εντολή Μαρτίνς - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Πινακάς - Πρόταση 5 εκατ. για τον εξτρέμ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σκούπα" με εντολή Μαρτίνς - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Πινακάς - Πρόταση 5 εκατ. για τον εξτρέμ!

Γιατί φεύγει ο Έλληνας επιθετικός και ποιος είναι ο... εκλεκτός ακραίος; Στο Λιμάνι αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τον επόμενο μήνα, με απόφαση του Πορτογάλου προπονητή. Ποιοι βρίσκονται στην έξοδο, ποια ομάδα θέλει τον πρώην φορ της ΑΕΛ και η μεγάλη πρόταση για τον Εμποκού.

Πολύ μεγάλο παραμένει το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρει δημόσια ότι θέλει η ομάδα του να έχει τοπ 23 ποδοσφαιριστές, υπάρχουν πάνω από 40 επαγγελματικά συμβόλαια ενεργά.

Με αποτέλεσμα να γίνεται κίνηση για τη μείωσή τους, καθώς δεδομένα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σε κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα στον Λοβέρα, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη (ή σε άλλη ομάδα αν δεν προχωρήσει η συμφωνία), αλλά υπάρχουν και μια σειρά ακόμα από ποδοσφαιριστές που θα πρέπει, τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι, να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Πινακάς, που και το περασμένο καλοκαίρι για λόγους που ακόμα καλά-καλά δεν έχει καταλάβει κανείς, είχε "κοπεί" από τον Μαρτίνς και είχε πάρει θέση στον Ολυμπιακό β΄.

Φέτος, όμως, φαίνεται ότι είναι διαφορετική σεζόν, καθώς η πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά του sportdog από την Κύπρο, είναι ότι έχει συμφωνήσει ήδη με με τον Απόλλωνα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Απόλλωνας κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, άρα είναι ομάδα που θα έχει την ευκαιρία της στην Ευρώπη και θα βρεθεί ξανά σε συνθήκες πρωταθλητισμό, σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει μεγάλες διαφορές με το ελληνικό!

Υπάρχει μια παράμετρος όμως, καθώς ναι μεν ο Πινακάς έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους τού Απόλλωνα, αλλά πρέπει να δώσει το ok και ο Ολυμπιακός. Που προφανώς δεν έδωσε ένα τσουβάλι λεφτά στον Κούγια για τον έχει στη β΄ ομάδα, αλλά μέχρι να υπάρχει συμφωνία ας κρατήσουμε μια πισινή...

Πέντε plus εκατομμύρια για Εμποκού

Το θέμα του Ναθάναελ Εμπουκού συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, καθώς είναι μια λύση από τη Γαλλία που δίχως άλλο ξεχωρίζει στους εξτρέμ.

Παρόλα αυτά για την ώρα τα νέα από τη Ρεμς δεν είναι ευχάριστα, καθώς η γαλλική ομάδα μπορεί να ξέρει ότι δεν θα μπορεί για πολύ να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αφού είναι σε εξαιρετική ηλικία, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 8 εκατ. ευρώ!

Γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έκανε προσφορα για 5+ εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε από τους ανθρώπους της Ρεμς! Ενδεικτικό του ότι θέλουν να τον μοσχοπουλήσουν.

Οι Πειραιώτες, πάντως, θα κινηθούν για εξτρέμ γιατί πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Ραντζέλοβιτς, εκτός αν μείνει για λύση 23άδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Κούτρη. Ο Έλληνας άσος έκανε καλή προετοιμασία αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρτίνς δεν τον βλέπει για το ρόστερ, κι αυτός είναι ο λόγος που είπε δημόσια ότι η ομάδα θα κινηθεί για αριστερό μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags