Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρισκάρει με Τσόλακ ο Λουτσέσκου - Στα… άκρα με Ζαμπά ο ΠΑΟΚ - Νέο πρόβλημα με Μπίσεσβαρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 18:38:00

Ρισκάρει με Τσόλακ ο Λουτσέσκου - Στα… άκρα με Ζαμπά ο ΠΑΟΚ - Νέο πρόβλημα με Μπίσεσβαρ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ρισκάρει με Τσόλακ ο Λουτσέσκου - Στα… άκρα με Ζαμπά ο ΠΑΟΚ - Νέο πρόβλημα με Μπίσεσβαρ

Ποιους «τέλειωσε» ο Ρουμάνος και η… πολιορκία για τον Κροάτη! Γιατί ο Δικέφαλος δεν υποκύπτει στις πιέσεις των Ρέιντζερς, η επιθυμία του παίκτη και οι εξελίξεις με τους παίκτες που ψάχνουν ομάδα για να φύγουν. Γιατί δεν πήγε στην προετοιμασία ο «Μπίσε»;

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα στον ΠΑΟΚ, καθώς το θέμα του Αντόνιο Τσόλακ παραμένει ανοιχτό όσο η Ρέιντζερς διατηρεί τον Κροάτη επιθετικό ψηλά στη λίστα της.

Κι εδώ μιλάμε για τη φιναλίστ τού φετινού Γιουρόπα Λιγκ, μια ιστορική ομάδα, που πουλάει σε μεγάλα πρωταθλήματα. Άρα εύκολα το μυαλό του Κροάτη μπορεί να "χαλάσει", καθώς μια μεταγραφή σε τέτοια ομάδα (ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει ότι στον Δικέφαλο δεν καίγονται κι όλας για να τον κρατήσουν) είναι όνειρο για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να πάρει φορ μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ενόψει Λέφσκι δεν θα ρισκάρει να τον αφήσει τώρα τον Τσόλακ και να μείνει με έναν επιθετικό. Η πόρτα προς την Ρέιντζερς έχει κλείσει δηλαδή, αλλά όχι οριστικά. Εκτός αν, στο μεταξύ, η σκωτσέζικη ομάδα έχει βρει άλλον παίκτη και αποχωρήσει από την υπόθεση. 

Στα… άκρα με Ζαμπά, ψάχνουν ομάδα Μουργκ – Τέιλορ

Στα του ρόστερ, δημιουργεί προβλήματα ο Λέο Ζαμπά στην ομάδα γιατί θέλει να φύγει ως ελεύθερος - Είχε άδεια ως την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να βρει ομάδα, αλλά από τότε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. Ο Δικέφαλος έκανε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να είναι καλυμμένος, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί του.

Από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι αποκλείεται να τον αφήσει ελεύθερο ο σύλλογος, γιατί είχαν δοθεί πολλά χρήματα για την απόκτησή του. Αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον που να καλύπτει την ομάδα του για να τον αφήσει να φύγει.

Παρόμοια κατάσταση υπάρχει και για τους Μουργκ και Τέιλορ, που ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα. Ψάχνουν ομάδα, κάνουν προπόνηση μόνοι τους, και περιμένουν να δουν πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Τέλος, ο Μπίσεσβαρ είναι ακόμα σε άδεια, δεν θα κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, και θα ενσωματωθεί στη Θεσσαλονίκη όταν επιστρέψει η αποστολή. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ κουραστική για εκείνον, καταπονήθηκε με αμέτρητα ματς, ενώ συνέχισε μετά το φινάλε της σεζόν με το Σουρινάμ. Δικαίως πήρε άδεια, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασία, δείχνει και τον ρόλο που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στα σχέδια του Λουτσέσκου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό καθυστερεί το "χρυσό" deal ο Πασχαλάκης - Ανατροπή στην ΑΕΚ, μεγάλα συμβόλαια Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags