Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο πιο κάτω έχει; Αυτή η ανακοίνωση είναι η απόλυτη ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 21:52:00

Πόσο πιο κάτω έχει; Αυτή η ανακοίνωση είναι η απόλυτη ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Πόσο πιο κάτω έχει; Αυτή η ανακοίνωση είναι η απόλυτη ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναφορά που σίγουρα δεν τιμά καθόλου το ποδόσφαιρο της Ελλάδας και τα όσα συμβαίνουν σε αυτό. Δυστυχώς οι παθογένειες είναι τέτοιες που η χώρα μας γίνεται διεθνώς.
 

Η FIFPro (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) συμβούλεψε με ανακοίνωσή της τους ποδοσφαιριστές να μην πάρουν μεταγραφή σε ομάδες της Superleague 2.

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μπήκε σε μια διόλου κολακευτική λίστα, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα πρωταθλήματα που η FIFPro εφιστά την προσοχή στους παίκτες λόγω συχνών παραβάσεων και παρατυπιών σε συμβόλαια από τις διοικήσεις των ομάδων.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται επίσης χώρες όπως η Αλγερία, η Κίνα, η Λιβύη, η Ρουμανία, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία.

«Στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, οι σύλλογοι βάζουν λουκέτο (είτε διάλυση είτε υποβιβασμός στη Γ' Εθνική), συχνά χωρίς να πληρώσουν τα χρέη τους. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που επιδιώκουν να λάβουν μέρος από τους απλήρωτους μισθούς τους από το Ταμείο Προστασίας Παικτών της FIFA», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό αγοράζει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - "Πρόβλημα" με Βατσλίκ - Φήμες για συμπαίκτη του Μέσι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags