Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό αγοράζει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - "Πρόβλημα" με Βατσλίκ - Φήμες για συμπαίκτη του Μέσι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 19:45:00

Γι’ αυτό αγοράζει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - "Πρόβλημα" με Βατσλίκ - Φήμες για συμπαίκτη του Μέσι!

BoxtoBox
Γι’ αυτό αγοράζει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός - "Πρόβλημα" με Βατσλίκ - Φήμες για συμπαίκτη του Μέσι!

Η απόφαση του Μαρτίνς και το νέο δυνατό όνομα μετά τον Στρακόσια! Γιατί οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν πορτιέρε, τι συμβαίνει στη θέση «1» και ποιος αναμένεται να αποχωρήσει; Το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε και η αναζήτηση που συνεχίζεται...
 

Αφού από τούτη δω τη στήλη διαβάσατε πρώτοι για τις διακριτικές ματιές του Ολυμπιακού (και) για τη θέση του τερματοφύλακα ενώ από 'δω επίσης έγινε η αποκάλυψη και για τις ερωτήσεις προς την πλευρά του Θωμά Στρακόσια, ας ολοκληρώσω το παζλ: άσος.

Αρκετοί αναρωτιούνται γιατί ο Ολυμπιακός ρίχνει κλεφτές ματιές για τερματοφύλακα. Και τι είδους τερματοφύλακα θέλει; Θέλει κάποιον για βασικό; Θέλει κάποιον για δεύτερο ώστε να φύγει ο Κρίστινσον; Θέλει κάποιο πρότζεκτ με μέλλον μπροστά του; Η απάντηση είναι συγκεκριμένη σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες.

Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει πρότζεκτ, έχει τον Τζολάκη ενώ στην προετοιμασία είχε μαζί του ο Μαρτίνς και τον Παπαδούδη. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν τερματοφύλακα που θα βάλει στην... πρίζα τον Βατσλίκ. Δηλαδή έναν τερματοφύλακα που θα τον... τσιτώσει για τα γάντια του βασικού. Γιατί τώρα, με τη σύνθεση που υπάρχει, ο Τσέχος αυτή τη στιγμή είναι αναμφισβήτητα το Νο1. Δεν αισθάνεται ότι κινδυνεύει η θέση του βασικού ούτε από τον Κρίστινσον, ούτε από τον πιο άπειρο Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ψάχνει καλό τερματοφύλακα που και βασικός να μπορεί να σταθεί, αν το αποδείξει στις προπονήσεις αλλά και να καθίσει στον πάγκο αν o Βατσλίκ δείχνει καλύτερος. Ουσιαστικά δηλαδή ψάχνει για τερματοφύλακα που θα «παίζει» στην ιεραρχία μεταξύ βασικού και αναπληρωματικού, δηλαδή 1 ή 2. Αν βεβαίως καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει τερματοφύλακα, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας και ο... κλήρος θα πέσει στον τίμιο και low profile Ισλανδό, δηλαδή τον Κρίστινσον.

Ποιός μπορεί να είναι ο εκλεκτός; Οι Πορτογάλοι προ ημερών έγραψαν για τον Αργεντινό (ήταν και στην Εθνική που σήκωσε πέρυσι το Κόπα Αμέρικα) Μαρτσεσίν της Πόρτο. Δεν έχω καταφέρει να επιβεβαιώσω ότι... παίζει όντως, δεν θα αποτελούσε έκπληξη φυσικά αφού το παζλ δείχνει να «δένει». Από την άλλη βέβαια, μαθαίνω ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να τσεκάρει την αγορά, άρα δεν έχει καταλήξει κάπου ακόμα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" με εντολή Μαρτίνς - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Πινακάς - Πρόταση 5 εκατ. για τον εξτρέμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags