Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η Ρέιντζερς... πληρώνει τον νέο φορ του ΠΑΟΚ - Πόσα έδωσε για Τσόλακ - Όνομα έκπληξη από Μπότο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 12:48:00

Η Ρέιντζερς... πληρώνει τον νέο φορ του ΠΑΟΚ - Πόσα έδωσε για Τσόλακ - Όνομα έκπληξη από Μπότο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η Ρέιντζερς... πληρώνει τον νέο φορ του ΠΑΟΚ - Πόσα έδωσε για Τσόλακ - Όνομα έκπληξη από Μπότο!

Η μεταγραφή που ανακοινώνει ο Δικέφαλος και ποιος θα είναι ο στράικερ! Με την οριστική συμφωνία για τη μετακίνηση του Κροάτη στη Σκωτία, οι Θεσσαλονικείς τρέχουν για να κλείσουν τον αντικαταστάτη του και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πολλά μέτωπα ανοιχτά έχει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρξουν ανακοινώσεις για αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Ακόμα και για ανανεώσεις θα υπάρξει ενημέρωση, καθώς θυμίζουμε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αν και υπάρχει βεβαιότητα ότι θα έρθει και θα υπογράψει. Ακόμα δεν το έχει κάνει όμως, άρα το θέμα του είναι ανοιχτό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κάλεντ Νάρεϊ, της Φορτούνα, που εδώ και ένα μήνα υπάρχει αισιοδοξία στον Δικέφαλο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για να έρθει στην ομάδα, άρα το θέμα είναι ανοιχτό. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεσή του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμα και σήμερα!

Τέλος, ακόμα και ο κλεισμένος Νάσμπεργκ ακόμα δεν έχει έρθει - Και δεν αναμένεται να έρθει πριν από τις αρχές Αυγούστου, καθώς μέχρι 31 Ιουλίου έχει συμβόλαιο με την ομάδα του. Άρα, με μια έννοια, υπάρχει εκκρεμότητα και σε αυτό το θέμα.

Αυτός ήταν ο λόγος, τα μαζεμένα ανοιχτά θέματα/σε εκκρεμότητα που ανάγκασαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν στην πώληση του Αντόνιο Τσόλακ, προκειμένου να αρχίσουν σιγά-σιγά τα μέτωπα να κλείνουν.

Γιατί η Ρέιντζερς δεν σταμάτησε ποτέ να πιέζει, ενώ και ο Κροάτης με τον τρόπο του ασκούσε πίεση για να προχωρήσει η μεταγραφή του, στον βαθμό που δεν υπολογίζεται. Ήδη έχει αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» θα βάλουν στα ταμεία τους 2.5 εκατομμύρια ευρώ και 500.000 σαν μπόνους.

Το ζήτημα είναι η επόμενη μέρα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις με τη μεταγραφή του παίκτη που θα έρθει στη θέση του Τσόλακ, Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, και αυτός που θα έρθει θα είναι ταχύς και καλός στην ατομική ενέργεια. Ψάχνουν δηλαδή έναν παίκτη με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο από τον Κροάτη που αποχώρησε όσο και από τον Νέλσον Ολιβέιρα που θα είναι το βασικό «9αρι» στη φετινή σεζόν.

Κάποιο όνομα ακόμα δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο ο Ευάγγελος Μίχος προ ημερών σας είχε ενημερώσει για την «έρευνα» του Ζοσέ Μπότο στη Ρωσία και για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί στράικερ από αυτό το πρωτάθλημα!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γίνει χαμός: Πάει για το "μπαμ" με Κριχόβιακ κορυφαία ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags