Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης - Έκλεισε κι άλλον παίκτη από Αγγλία ο Καρυπίδη - Σούπερ όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 13:02:00

Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης - Έκλεισε κι άλλον παίκτη από Αγγλία ο Καρυπίδη - Σούπερ όνομα!

Sportdog Team
Νέα μεγάλη μεταγραφή ο Άρης - Έκλεισε κι άλλον παίκτη από Αγγλία ο Καρυπίδη - Σούπερ όνομα!

Οι Θεσσαλονικείς φέρνουν στην Ελλάδα έναν ακόμα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, με εντυπωσιακό βιογραφικό και γεμάτες σεζόν στην πλάτη του.

Ακόμη μία θεαματική μεταγραφική κίνηση κάνει η ΠΑΕ Αρης. Ο Μόζες Οντουμπάγιο, ποδοσφαιριστής με γεμάτη χρονιά στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως δεξί μπακ συμφώνησε με τους «κίτρινους» και έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη που έχει ποιότητα και ισχυρή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων και θα εισπράττει περίπου 450 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Μ!εγάλωσε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες νέων της Leyton Orient και αγωνίστηκε στην Εθνική U20 της Αγγλίας.

Ο παίκτης, δεν ανανέωσε με την QPR και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη. Ο αγγλικός σύλλογος ενημέρωσε τους φιλάθλους του με επίσημη ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας και ευχαρίστησε τον Άγγλο για την συνεισφορά του στην ομάδα.

Ο Οντουμπάγιο είναι 28 χρόνων (γεννήθηκε Γκρίνουιτς, Ηνωμένο Βασίλειο στις 28 Ιουλίου 1993) και έχει ύψος 1,78 μ.

Το 2019 ήταν ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ τον Αύγουστο του 2018 είχε πάει στην Μπρέντφορντ από τη Λέιτον Όριεντ. Σχολιάζοντας τότε τη μεταγραφή ο επικεφαλής προπονητής της Μπρέντφορντ, Ντιν Σμιθ είχε δηλώσει: «Ο Μόζες Οντουμπάγιο έχει τα προσόντα που αναζητούμε σε έναν παίκτη. Εχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο». 

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Mark Warburton, είχε δηλώσει για το νέο απόκτημα του Αρη: «Σωματικά έχει ρυθμό και δύναμη, τεχνικά είναι άνετος στο ποδόσφαιρο και τακτικά καταλαβαίνει πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα χαρακτηριστικά για να επηρεάσει το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags